Wednesday, June 30, 2010

we're the perfect two ;)

IYLIA,pls say hello to all, syg :)

HELLO ALL. .hikhikhik .
aiceh, title kemahen an?!
i amek lyric lagu yg i tgh dgr ni ha.
layan btul type blog nyanyi kumat kamit mulut menaip.
ouh auburn , ure have a gud n fantastic voices.
dah dah tamo ngarot pasal dia ! tapi i ske laguu you :|
dah dah iya . .jgn merepek lagii . .! :)
i love u auburn!! HAHA ando, ada aje nyambong :)

sebenar2 nyee, i dapat manyak respond ttg photosut i last week.
then, i rasa malu sangat. u all puji2 tu i malu sangat tahu.
sbb i rasa cam aduh, ramai nye sayang i .
i sayang u all too babies !
ptg tu, theme ikut suke hati. wane wani la ape lagi :)
i tak focus on one color tau.
I ni konfiden utk match ngan apa aapa kaler
except kaler tuu look too dal.
tak cerewet la dalam pilih kaler.
sapa2 nak kasi present, u kasi la apa2 :) apa
apa kaler, i trima uhmmmpph! HAHA
cam certain org, u ske wana apa eh?
oo i ske kaler kulit gajah. oo deep grey eh. .oh ye yee!
certain org lagi when i tye, u ske kaler apa eh?
i ske pink la ofcoz . .ha oo kaler kulit **** haha!
jht iylia kan! jahat ko eh iya,najah, kakmon!(nama kuu jgn la korang kerut dahi)
ko pon ske pink ngade2 nak gelakkan orgg. . ;)

takisah la, kaler apa u ske, i ske sangt sbb tu ur fav color baby :)
ok cam i, ta stick one color cam i cakap tadi sbb i ni
unpredictable on color. nmpk masuk je, i kebas.
klu dulu, ibu blikan kaler pink utk i. aduh lemahnyee la tapi kaler wall bilik  biru.
acane tuu?! nasibla i ni tak amek pot masa kcik2 dulu.
ikut aje la. klu skunk, hentak2 kaki la nak kaler selain biru tuu :)

haa berbalik pada photosut aitu, i pon da upload da pic dalam itu album lah. di FB.
thanks and credit to my photographer, epulism !
he;s my cuzzy actually, sangat suke dan takleh berjauhan dgn kksih hatinya ohh DSLR :)
tapi mmg faveles maveles la dgn panas terik tuu an!
ok, epul suh posing, i pon mule la . slama ni ikut org photosut aje kan.
kali ni, ada yg sudi snap snap mak ai! :)terharu ! HAHA
okep okep, mendung mule2 mmbuatkan i rasa aduh, camne nk jdi artis ni epul!
kakngah pon ada juge mrgkap pgnti PA i. 
.PA i fatinliyana sdg berbakti di Indonesia tercinta! ho sangat ssh dia tada.
tape la, fatinliyana tada, kakngah ada sbg pgnti. touch2 up i lagi.
aw aww . ini bmula slps i belek2 magazine dara , tgk muke si fatin suhana tuu :)
tgk mke tembam fatinliyana juge! HAHA so datang la ilham !
THANK SO MUCH TO AYUNNAR as my business partner of shawl, inner & Hijab!
ok, smua yg btya mana i bli shawl, inner etc ni, i juge menjual yee smua itu.
blh order kat i sajee syg! :)
smua ada dalam album FB.
korang, ngntok eh bace pnjg2. ok ok i upload pic, u all ddk diam2 ehh :)
ok syg's!
apa2 komen, ptyaan blh la formspring i
sbb i tak buat comment leave. tada pon :)
follower, u just suh i msuk u all nye blog, i will addin u there.
okepp darling!



mwahxs!
N.IYLIA MN


No comments: