Friday, June 4, 2010

Lagenda Budak Setan!

Helo helo all!
seminggu suda di Jengka krn buat Short Course.
ohh tidak(jeles krna tidak bsama dirumah)
superb story that i watched today!
i went with my sister here name, kak wawa.
from UITM 11am .
Kuantan, we arrived at 1pm like that la.
today, i tak drive, kak wawa yg baik hati yg drive :)

ha, first destination is East Cost Mall (ECM) yg heboh heboh kat wall FB tuu
sajaa nk rileks otak, nak tgk movie ni bai! best n mantap la tgk dia nye novel an!
so apa kata, kite tgk movie lak! huu~ sangat seronok !
kitorang bdua pi bli ticket dlu. ticket ktrg at 2:40pm
ni la dia munyer poster besar beno kat luwa smpy tlanggo-langgo!

so bfre tuu, ktrg pon makan2 la kat laksa shake! yummy!
i order Laksa Singapre Set .Bandung cincau + Otak otak!
waah! mmg lazaaat la lunch! kak wawa kemain pikir, last last nak
mee curry Set. ada bandung cincau n otak-otak jugee!

ni la kak wawa. pic agak blur, sbb gune camera depan. . :)
c! lapa la tuu lapa la tuu! fav place actually tapi kat Seremban takda,
so kalau nak makan, kene gi area KL & Kuantan ler.
nnt nak bawak si Fatin makan. msti dia suke pat makan2 tmpt baru ni :)

SEBELUM kenyang!

SELEPAS kenyang!

Lepas makan ni, kitorang gi la lepak2 smbil tgu 2:40pm.
baru aje nk sntuh baju cantik kat FOS tu an, da la murah, cantik lak tuu.
tgk2 sdr2 da 2:45pm! menjerit dan sangat laju ke cinema!
tapi ada adegan banganng bodo blaku kat aku dalam cinema tu smpi skunk klu nk ingt,
mmg cam shial! haaa menci! harap takda org cam mke akuuT____T
so, cite tuu pon start. feeling weh!
habis at 4pm gitu then dapat sms from my super hero nk meet i :) then, movie pon hbs, we all pon candid2 gtu amek picture ngade2 laa an! HEHE !
cite ni aku kasi 4 star :)


So, after aje kuwa movie, trs pegi shopping skit utk alatan umah .
aku ni pantang nmpk mende comel, msti nk bli.
haa, tadi aku pi bli set alas jamban umah! HAHA comel an?
yg lamaa tu da koyak2 da. so ibu aku mst bangga sbb aku da blikan yg baruu tapi
mgkn babah tak stuju sbb corak dia corak ppuan :) HAHA
mke bangga smbil suh kak wawa hold barang n amek kan picture kat esculator dia yg canggih tuu. kan bgs ada kat uitm. mlsnye nak jalan kaki n hbskn duit myak kereta everyday!:)


apa2 ajela, so kami grk ke kereta sbb da jji ngan super hero i utk makan kat
tg.Lumpur. dia bawak makan sanaa sbb mmg sedp! kalau balik kampung, mmg makan sata, laksam n etc la mknn org timur mmcm i ni :p ngeee~ tlg tlg jgn berkata oooh tidak yee!
taraaa. . hehe my food!
laksam, otak-otak, bola bola etc


taraaaa! ini la superhero i!

dia ingat dia hensem nk pandang2 i gitu gaye?
hoho mekasih encik atan kerana sudi makan dgn i ala ala diva :)
HAHA actually, dear ni nak balik Pekan, so singgah kuantan amek laptop kawan so dia nk meet bfre balik, teman dia makan smua then dia trs balik Pekan.
cian dia tak makan after class tadi. bykk order :)

credit to kak wawa. candid ngan atan!
akhirnya knyg jugak intan payung ! :)

Jam dah 5 ptg lbh gtu,
maka kami bdua pon balik la ke Jengka
dan Atan ke Pekan :)

ohh ye, sangat jem la kereta waktu ni!
sangat! so stuck 1 hour at kuantan!
ergh~



Alhamdulillah, slps ibu call dan btya aku dimana,
baru la jem itu pulih dan alhamdulillah,
aku sangat kagum dgn ciptaan Illahi di waktu senja di highway pantai timur
c, ini hasil dari photgraher handalan utk hp sendiri :)
HAHA

okei, baiklah.
itu sahaja crta utk hari ni dan mgkn juga utk mgu ini
nnt lain cter, i updated! ok :)
mekasih smua! love~
c u at FB wall!
tata!

No comments: