Monday, June 14, 2010

aw aww. .Photogenic kah?! Mari yuuk join!

First of all, i would lyk to say thanks to
person who bringing me to enter this contest!
actually, zeera have a talent blog that everyday i bace2 gituu. .
then, today she send me a wall that mnyatakan she tag me fr this contest!
yeay! thanks sis!

orait! yg dluar sana, ofcoz u leh join yunk!
come, i show u their syarat! so easy!

TERMS AND CONDITIONS

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gambar anda hendaklah gambar anda seorang ! jika anda bersama-sama yang lain saye REJECT, :p

3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .., tidak kisah ia beredit atau tidak" yg penting 'umph~'nya
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn maaf jika boyfiee anda mahu join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower saya 'mia farrow's'

6.sediakn entry khas untuk contest ini dan tag minimum 3org . [org2 yang d tag mesti mereka tahu . 7.sila letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda :)
anda boleh pilih yang mana satu

8. tarikh tutup contest ini ialah 15 JULAI 2010, bile dah tamat contest,pemenang nya hanya akan dipilih seramai 10 orang, jadi anda buatlah yang tercantik, terbaik, dan terhebat ^^
dan saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saya
haa ini cik puan aunty neng. .owner nya!

kecik molek aje an! tapi tu la. bagus tau
sebab dia tak berlumba haram, tak buat keje yg tak berfaedah dan
aku pon akan trs merepek lps ni :)
apa2 pon, the owner, thanks fr give me a chance to enter ur contest ni aw aw!

haa msti korang excited an
pic apa la agknye aku nak jadikan
PHOTOGENIC tu !
tutup mata pat! pat top!
ok kak lek! kaak lek!
nah . .!
















Loading.. .... ..








COMPLETE. .!









Haa cam system sey!
waa ini le ini le yg nak i letak tuu :)
tau sbb apa?!

  • rasa mcm diri ni baru klua Magistrate.
  • mcm not my face act!
  • picture ni penah menipu daya smua laki laki yg terpedaya!
  • this picture actually candid :)
  • haa then the last one is . .I LIKE THIS PICTURE xoxo!
okeng:
spti yg tlh diletakkan syarat itu,
maka, i would like to tag my friends (3)
insan yg terpilih itu adalah :

  • Nur Fatin Liyana
  • Arxar Nadhirah
  • Bebel Mak Enon(AINA)
okey selamat mencuba nasib yee!
mekasih ye pada owner!
harap tak menjadi onar
kpd contest kamu! HAHA


~xoxo~

No comments: