Monday, May 3, 2010

ouh~ maaf bieda maaf!


BIEDA 
sorry tak cakap kat kau aku balik.
sorry sangt!
aunty aku amek anta tanpa aku sedar.
balik Seremban trs ke KL.
hari semalam baru balik Temerloh ni..
Mungkin petang ni aku akan balik Jengka.
lega hati aku bila ko cakap ko ngan dak rina.
aku ingt ko sorang.
sorry sayang!
tape2 nnt aku blnja makan tanda maaf :)
hee~ thanks text tadi tanda ingt nak balik samaa!
thanks sangt tapi tu aa aku lupee.


p/s:
to all my friends, sorry text korang tak dapat 
bace then tu tak dapat reply sometimes.
lagipun hp buat hal ler :(
mungkin dia dgr kot ayah aku nk blikan baru.
so, lagi dia buat hal.
selagi ada, aku tetap pakai dulu hp ni :)
walaupun dalam hati meronta ronda nak hp ituu!
hee, babah, tqsm .

ouh ye, ok la wish me luck for my next paper
OB and LAW :)
i trust to myself that i can do it fr this subject.
buang malas2 tuu pleasee!
nnt rehatlah puas2.huu~
then,terharu kat kak faraa sbb kak fara ikuti blog sayaaa!
xoxo~


oklah luv , take care!


No comments: