Sunday, May 2, 2010

Indahnya harikuu bersama kamu ~

SANGAT INDAH DI WAKTU ITU. .
Sangat happy bila korang datang Jengka walaupun
hajat mmg nak htr report.
time tuu la aku rasa mcm ramai kawan2 aku yg
masih bersama aku .
btw, to my brother Nazirul, Wafaa afi, Mat pop, Ika,
Ijah and Azri ,Miyaa,abg Naim, Atol,Yana, Tasha, Elda,Cika
ahh, smua lah yg bersama aku pada hari ituu!
aku terharu sangt! :)

Makan malam bersama korang spti makan malam dgn orang gilee!
walaupun aku menumpang, tapi aku tau aku akan menduduki saat saat begitu spti kamu!
thanks fr inviting me actually.

To my abang:
first day, kereta kodok hijau abg sampai, adik tgu2 aje. .mana kpla abg ngan dak wafaa.
skli, kpla wafaa mcm bola rugby pong kluwaa! adik trs jeritttt! adik happy sbb abg ngan wafaa slmt smpi n wafaa leh tmnkan adik tdo. thanks abg sbb jaga adik beberapa ari kat sana . i love you!(kodok hijau)

To my wafaa afi:
ni lah budak paling aku rindu sbnrnyee. .rinduu sangt ngan kucing masam etc. masa aku nmpk kpla rugby ko tuh, aku ada tgh msg2 ko . ko tatau keadaaan aku berkain batik tu , aku ketwa tak hengat! ko ah nye paasal.tapi aku happy !konon kat Kuantan, bikin aku marah aje ttibe smpi kuantan! :P thanks wafaa sbb ko tolak aku ngan kusi roda and bkk simen kaki. rakam, amek pic smuaaa lah! aku happy sngt bila kau buli aku, aku BULI kau! wah! abg, beruntung aku ada akk ipaq kucing masam ni . oh ye, thanks jgk sbb sudi buatkan air teh, kopok leko ( ummi pasti sejuk prot) hee~ WANG atau NYAWA?? :p (kucing masam)

To my Izzah:
izah, ko nk tau tak. aku tgu depa smua amek hang kau kat Kuantan, upenye korang gi Zoo, tgk aksi lampau si wafaa, miyaa, atol. .:p HAHA. emang dasar! tak hajak aku eh berdating then hadiahnye hya lah sotong goreng tepong :p aapa2 pon thanks! thanks jgk sbb buat aku jerit bila nmpk mke ko cam antu kat pintu bilik akuu :p aku jerit n aku rinduuu sangt kat ko! biar tgh 12am, aku still jerit2 cam nmpk antu. ko tgk, camne aku rindu ko ngan dak wafaa? see! hehe btw thanks a lot syg sbb menceriakan hari aku. aku tak baca pon fomula ratio, tapi aku dgr ajee korang bcrta pasal practical! :p happy~ ( ijah munchet)

To my Ika:
Ika ika ohh ika, ikaa sweet sangt tau! cantik rmbut lurus. ya ske sangt sey! huih, kemain datang jengka, parking baik munyerr then kereta terlanggaa bonggol !kedegangg! HAHA takpee, at least ika mencubee! ika, ya semakin faham ika ajar ya account tuk esk pagii. tapi sian ika sbb tpksa tdo atas lantai dsbbkan si gmk izah ngan si wafaa tu :p HAHA Ika, apa2 pon thanks so much! im so glad n happy sngt! i miss u. miss u smpi tlupa amek kardigen ya kat kereta ika! HAHA(Oat Cracker)

To my Atol:
atol, rinduu sangt time ko gentel2 rmbut sblm tdo. .rindu sgt tgk ko pakai mp3 gi mana2 ajee. comel nk dgr ko jadi stewardest :) heh, im so happy actually! bia dak ika cakap berbeza warna kulit, tapi kita ssguhnya mmg C :p HAHAHAH. mak atol tguu atol lewat smpi, alhmdlh smpi jgk umah. .kat jengka, tye atol soalan "antu tak kacau kita kan" haa tu lagi sweet. thanks atol :) mwahxs!(pintal2 rambott)

To not my matpop :
HAHA weeh walaupon ko bawak kereta semacam, tapi aku sukee ko sangt "berhati hati". walaupun menggunakan wiper kereta level 3, even tak hujan, aku sukee! HAHA nsib la dak ika temankan ko . aku da tbongkang tdo. masalhnye ko da wat aku tkjut aku ngan atol tdo, ko buat bunyikk BOMM! aku tjaaga tgk2 kat genting sempah! hee~ thanks sbb ko ngan ika bwak aku kat drive true beli makanan! milo large, fresh orange, fries, ice cream! wow best gileeeee!
hope ko slmat berkerja ngan gaji yg masyukk! blanja ktrg jugee ok!(blackberry)

To my Miyaa:
miyaaaaa. thanks so much miya, tmnkan ya study acc, mandikan ya. smua lah! thanks. miya comel, manja iya sukee! walapun di waktu pagi, si dua pasang ikan buntal ngan lengan bsar tu tgh tdo, miya bgn pagi. .thanks kjut kan nsb baik la iya smpt ke exam acc. thanks jgk sbb knlkan abg naim :) so sweet both of u. (icap jari, rinduu)

My Tasha , Elda & Cikaa:

u all sweet and menceriakan dalam sesi pengambaran:) nnt i will upload my picture. nnt i tag u both eh sayang! papepon, thanks walaupun kasut charles n keith si tasha ttgal nnt akan diberi pada ikhwan! HAAHA. then elda, balik dgn handbag nyaris ttgal. cika, kasut tasha mu lupe bwak balik :) heh, ni smua gara gaara da pgg diploma huih! best~

walaupun aku mngs di waktu ini, hanya aku sorang je tau betapa aku sayangkan kngan bsama korang :( jumpa di Shah Alam, ye sayang! love you! love you so much guys!

No comments: