Sunday, April 18, 2010

Pejam celik. .pejam celik . .

msti rindu Jengka pasni.
mcm tau tau aje aku semester akhir then
kaki aku plak bersimen.

semalam hari yg happy sgt utk aku/
presentation WAP yg mantap!
taerbaik. genggaman berpasukan!
kami BERJAYA .

Alhamdulillah, walaupun akhir2 ni aku ditimpa satu dugaan dari Allah,
tapi aku redha dgn ada nye kekuatan orang disekeliling aku,
aku semakin kuat dan berani tanpa ada perasaaan malu :)

aku just nak share kat smua orang, nak berlagakkat smua orang yg
aku ni happy giler! happy sbb ada kawan2 yg isk, tatau ank explain camnee.
semestr ni la aku baru jumpa kawan yg aku nak ;)


hee~ presentation yg sangat bagus.
judgers yg baik ;)
thanks to my miss Shahira ;)
u very kind person that we have :)

i love you, love you !


No comments: