Wednesday, April 14, 2010

minggu kosong dah takda~


Salam, hey kawan2!
are u ready nak tau cite i?
gedik2 kan . .?
actually klu korang nk tau,
aku nk buat blog ni dari ptg tadi da.
punye la byk cite nak share
tapi mmndgkan aku mandi, main skipping tadi trs aku kosong aje otak
nak share. .
contohnye, maxis line buat hal! kene tulis jugak sbb mmg aku tgh hot! smpi org nak kol pon salah paham cakap aku reject! mana ada aku rejecttt!

huih, nak final exam da rabu ni weh!
pjm clik pjam clik, rabu da final exam
aku siryes nak sangt yg terbaik hasilnye, cume aku mmpu berdoa!

tadi Law, aku ni punyer la nekad taknk gorang fakta,
aku gi goreng. .tah apa la result aku!
haih, apa2 pon hope mdm ikhlas menanda paper akuu~
HAHA. dalam kpla otak aku ms buat, aku nk makan!
makan ngan kawan2~ auwh! best weh ratah lauk ajee.


ni picture masa part 2 :)
oh yee pada sapa2 tatau lagi, im on diet. da seminggu da berjalannye diet ni.
alhamdulillah sekrang baru rasa nekad utk diet
sbb nk attend wedding my sis tersayang nnt. tapi wedding dia kat Bali tadapat la i follow.
hya attend kat KL aje~ go go sis!

actually, aku nak marah sbb ada org calarkan kereta aku weh! baru aku teringat!
ada org calarkan kereta aku pehh~
sapa la nye kje ni, cmburu ke aku parking tak btul ke. .haih, masalah2!
takpela, nnt aku leh polish. .tu kje ayah aku la nnt tuu~

waa minggu ni reda sikit la sbb COMM TEST da hampir habis.
final ni Sabtu, tu pon presentation ETR. .then LAW & OB!
waah mablezz~

smbil type ni, aku makan buah limau yg lazatt manis lagii~
okeng lah! i wanna to study! maaf la sapa tye saya knp tak online lama. .
i agak busy lerr ~
pape pon, thanks okie!

No comments: