Monday, March 22, 2010

woah. .i got Award from. .!

firstly, i would like to thank to my bestie reader:

CONGRATES sister!

sis zeera ;)
she so arodable and so sweet.
give an applause to her!
clap ur hands up guys! HAHA

btw agak terkjut actually sbb i got wall from her said:
sys, bla bla bla la kan

"Zeera Razali hyee sys ! amik award khas utk sys kt belog zeera :)"

then i pon enter la dia
punyer blog yg cantik tuu.
kbtulan i masuk jugak la blog my friend, Fatin Liyana also ada
sbut pasal tag tag award2 ni. .i tatau apa2 pon ttg award ni
but tgk cam best seyy!

i pon terbuka idea walaupun tak masuk contest kan!
ha tapi nk appreciate jgk kat all readers yg masuk
walaupun tak dapat leave comments! ada sbb tak bkk ruang komen
HAHA! actually u all blh je leave kat my shout box but klu blh, leavekan lah link u all!

huah! back to da topic guys, thanks syg zeera sbb buat akk ada ilham (padahal esk ada TEST LAW ) hee~ im happy cuz i got a good marks for my AOM tadi. .Alhamdulillah! thanks puan sbb tak berjalan sepenuhnya dan nota yg pendek ada di atas keyboard lantas terjatuh( takda rezeki nk meniru tapi still happy sbb sempat bacee ) tiruu mcm sayaa! eh jgn2! tak berkat. tgk! kan da jatuh notaa!

terpesong weyh! meh i wanna give an award to:

wafaa afi! tahniah yea makcik! :)
zeera
sepi itu indah
ok la darla!
i hope u guys enjoy
i have a gud news to all readers soon!
wait and see ya syg's!



tata!

No comments: