Thursday, March 25, 2010

KAK FIZAAAAAA! I MISS U DAMN MUCH! :'(

KAKAKKKKKKKKKKKKKK!

kamu sangat memeranjatkankuu!
aku rinduuu:)

Aaaaa jeritt la kau sekuat hati iylia!
jerit je buat tatau je jerittttttttttttttt je kuat2!
ni lah akibatnya bila orang yg slama ni dicari cari
telah jumpaaaaaa!

AAAAAAAAAAAAAAAA! siryes im very shocked and happyy sangt!
haa. kak fiza, dulu kau biasa je kak!
sekaarang kau lawa gileeeeeeee!
haaa! cantikkkkkkkk. nangis2 tau bila dapat tau
you is my sis since school!
OMG! akk! knp la akk buat aku happy sangt2 ni!

haa masa kat class, asyik cerita pasal akk je kat kawan2
akk. .kalau lah saya ni dpn mata akk laama da sy plok cium akk!
waa rindu giler kat kau kak!
totally changed! very nice! adorable and veryyyyyyyyy softly skin actually!

AKAK! please read my blog! i miss u really2 much!
akk, nak jumpa akk!
bawak la bf akk yg sangt hensem tuuu!
akk, akk da cantikk! hehe.
akk, kita sukaa borak2 ngan akk!
akk je paham kite.
kite kene marah ngan cikgu, putus ngan Naqeeb pon
akk still ada and kak nad pon ada! kak ned pon ada!
akk! hee kiteee suka!
haa kite jumpa pic kak ned and akk ajee:
see how i miss u i told you both!



akk da jadi stewardest tak bilang aku kak!
dah jadi model majalah terkenal tak bilang aku jugakk kak!
thanks and big hug to u sbb tegur mee!
kalau tak until now tatau sapa!
THANKS TO FACEBOOK because menemukan aku dgn kakak kesayangan!


kawan2, mesti nak kenal ngan orang yg aku maksdkan ni kan
and buatkan aku nk capai impian utk kurus hujung tahun ni.
also nak kulit cantik cam kakak nii!
siryes, i really2 want to achieve my target!
please support me.
nak jadi stewardest jugee. haaa btw, skunk badan camni orang tak pndg pon
fine, aku sahut cabaran ituu!

yeah! kak fiza! this is you that i cant believe it dear!

luff eu, hope kawin, jemput i ok sis! :)
big hug!!

kakak, muke ni yg buat mula2 tak cam kat kau kak! hehe
1.


Then, try la tgk banyak2 pic. .then terjumpa pic ni seiras iras mukee lama! kak, iras mukee ziana zain ponn adaa!

2.

akk, nk tau tak, saya jerit kuat gilerr excited tgk pic akk!! huaa thanks sis!

then kan akk, saya jerit lagi sekali sbb bf akk hensem! kemain hensem! waa suke!!
3.


Then tkjut lagii bila dapat tau akk jadi model majalah pengantin yg beredisi edisi tuu!
4.


woah! apa apa pon ni khas cerita akk!
sbb siryes i miss u sangt!
huaa nnt balik Seremban nak jumpa!
nak jumpaaaaa jugakk! huarrrh!

hee happy!!
kakak, i like youu style!


kakak, i like u be like this!
cantik!


lastly, kakak! nak tiruu gaya kakak dalam keretaa!
suke sangat! comel !


cantik kan! mmg cantik pada saayaaa!
waa:) manis ajee. .lembut orang nya. .
sukeee!

okie kawan2 thanks sbb sudi membaca! im so excited to meet her. .!
huaa! take care all readers!
c u soon!

2 comments:

Anonymous said...

macam pakai botox je..nampak sangat suntik botox kat bibir..

Anonymous said...

org kampung gitew lah...narrow minded..pity u!hahaha