Friday, February 12, 2010

IM HOLIDAAAAAY;)


Salam satu MALAYSIA. .
Hai kawan2 ku. .
today genaplaah impian slama ini mengira
dan menghitung hari utk pulangg wlpn rasanya baru je pulang
kerna demam:)
yeah, itu diaa!

******
Cerita nak diceritakan kali ini berunsurkan kegeraman!
tatau knp nak marah sangatt.
sangat2! maaf yea sebab entry kali ni takda palang2
tapi mmg MARAH!


Malam Bicara Siswi telah diadakan malam kelmarin di Dewan Serbaguna UITM
tapi malangnya aku terlalu pnuh dgn Test juga kawan2 ku tidak dapat hadir ke persidangan itu!
Junior pulang jam 2 pagii! ISU HANGAT katanyaa!

PELAJAR KEDIAMAN KOMPLEKS SISWI PERLU DIKOSONGKAN (spti pelajar ingin berambus / keluar dari kompleks utk balik cuti semester) Ohh! terduduk dan aku sedang membaca LAW, tetibe krem di otak!! GOTCH memikirkan kene bawak balik
printer and so on. .Kaawan2 smua bertanyaa sesama sendiri dgn harapan mintak UPK blh bekerjasama. TAPI ini arahan Pengarah , WAJIB mengosongkan even pelajar sakit juga.Kalau tak nama dikenakan tata tertib!:'(

Sedihh sangt bila bilik digunakan oleh orang luar. sedih2 sebab kene kemas balik smula mcm awal2 masuk kampus bln lepas:'( then esknya ada TEST lagikk. frusted sangat rasanya. takpela, mungkin ni dugaan belajar:) syukur jugak sbb mungkin ada yg lbih teruk dari ni. . iya iya. . Barang2 telah dihantar ke rumah senior atas kerjasama Sis Tiara dan sahabatku Kak ema, Wan, Yusry dan Dzariff sbb tumpangkan barang2,;) thanks!

ohh balik dengan pnuh kegembiraan sbb masalah kami settle dulu :)
waa Alhamdulillah. tadi balik ngan wan konvoi la kereta kami:)
menghantar Syera ke Temerloh utk bus ke Segamat. Kami bertolak jam 4 ptg dan tiba di Seremban jam 9malam:) waa meemandu dgn pnuh gembira sbb NAK BALIK KAMPUNG PEKAN PAHANNNNG!! 5 thn tak balikk! siryes i miss my kampung dimana tmpt aku lahir:)
aku sukaaaa!:) sabtu ni balik kampung:)

Malam ni sptotnya gerak kluar, tapi memandangkan ibu tgk aku lesu je kepenatan so cancel la nk ke tempat utk ditujui:) huhh, rehaat!!

i love. i misss my hommie!:)
Align CenterGong Xi Gong Xi
Permaisurimon

No comments: