Friday, February 5, 2010

Anniza=D


~*!@#$%^&*(!*~
ohh my dear Anniza.
my best ex-roommates and my best partner since
i started my study at International Islamic College.
Now she at Kolej Polytech Mara, Cheras!
waa, tetibe rindu ngan dia!
sangat manja budak kcik ni.
iya iya, niza berminat lah ngan produk yg ya post dlm blog baru2 ni. .
isy, niza nk try la ya tapi kulit korang (fatin L and iya) cantik da ok da.
niza2. namo cakap gitu yunk. try dulu better u ask orang kat body shop tu darla:)

hee dia ni kcik molek je orang nya. sangat penyabar! sangat!
hee cantik jugak dia ni. HAHA.
haa kali ni btul2 nk post ttg dia.
dia dari haritu nk blog cam pink ni tapi sy tak bagi2 kat dia. nnt klu niza bace,
niza alert me about profile ye sayang!

ya busy kan, tlupa manjang!
haa da keep trying product ni?
jgn lupe let me knw eh yayang:)
luvy duvii baby!:)

take care sayang!

No comments: