Saturday, January 9, 2010

Happy birthday Abg & Selamat Pengantin Baru Kak Intan

Salam;)
Hai, balik sebab nak celebrate bufday abg yg ke 21st!
yeaa tpok tgn skit dah tua da dia;) HAHA
bagi dia hadah comel2 tahu:)
jgn memain;)
comel sangat cam sayaaaa:)
pasti dua sukaaa!

happy eva after. adik sayangg kamu wahai Mr. Abang!
amcam, mlm ni msti kau tgh ligat2 tgk bola sepak tapi adik buat blog ni
sebab adik nak balik Jengka da esk:)
at least abg tak sunyi daaa~
nnt bulan dua adik balik lagikk.
TAHU!
HAHA. abg, adik rindu abg sangat la :'(
rindu nak tgk abg ngamok2 marah2! HAHA
abang kerja sejak praktikal ni.
kene bangun awal! haih, keliru kadang2 tgk btul ke abg(sbb setahu adik, abg akan bgn lewatt! HAHA)

Ni ibu ngan babah. candid time;) sorry babah nk bersin! HAHA ok ok
Abg, best la dapat hadiah best dari babah and ibu:)
ok asalkan abg happy! pandu dengan selamat yea abg! luff euu:)

*********



ey, SELAMAT PENGANTIN BARU

wahai KAK INTAN!

waa, ini jiran lama rapat sayaa!
sister yg HAPPY GO LUCKY!
she was vry brilliant!
cantik dan comel!

waaa kak nurul tapi nama nya dipanggil kak intan!
dah kawen da alhamdulillah dgn sekali lafazz!
waa syok tgk beliau kwen:)

bergelak ketawa aje keje suami isteri ni masa nikah!
si suami siap buat PEACE tuu! HAHA
sempoi! enjoy!

cantikkk!
korang, tayah la nk panjang2
tapi hati saya HAPPY!!!!
dapat jadi pemberi bunga telur pon blh;) HAHA
thanks to my family.
my frienda: Enn, Farah,Ana and kak Ema;)
the day was vry nice;)
im HAPPY AND ENJOY!

ni time akad nikah di surau TBC 2:)

p/s: ibu cakap cantik and thumbs up kat kak intan about wedding planner! :)
success sis!

cantik smua nya!
PINK!
smoga kekal hingga akhir hayat:)
AMIN!


lots luf,
Permaisurimon:)

No comments: