Sunday, January 24, 2010

Hai:)

Salam.

hei hei. . harini cam nak lpskan satu perasaan yg already terbuku skit.
btw kenapa mesti ada LANGAU yg mengkhianati hati aku ngan kawan2 aku yea.
ni kan, bkn sbb apa tau! sebab kerana nila setitik, habis susu sebelanga!
btw,
kenapa aku takda masalah ngan kau, kenapa kau nak terjebak da terlibat?
wei, masing2 da matang pemikiran! stakat cantik hidung so wateva pdhal tak cntik pon depan2 hati busuk cam @#$%^& buat apa seyy??!

pasal mengenang budi, TAKYAH LAH. Korang is ZERO!
tak penah tau erti berterima kasih langsung!
sebab korang tgh leka dan alpa dengan segala kerosakan persahabatan!
hello looooooooooser! tlg lah! sikit pon aku tak pnh nk pandang
Kelakar pon ada bila hipokrit korang cam sampah!!
sampah pon dah serupa korang.
haih, ramai jugak da tgk korang dlm diam!
slamat laaa ada yg mnylmatkan aku:)
for those yg tak terlibat, MOVE LAH!
jngn dengar sebelah pihak aje! please pleasee!

aku tak gado ngan kau, kau dgr sebelah pihak aje, MOTIFF sbb dia sehidup semati ngan kau
dia kutuk2 kau bagai nak rakk, smpi BUTA mata, buta hati..penah kau tahu??
da SUSAHH baru nak carii orangg and KAU!
Kawan apa jenis tu??
tu kawan ke atau orang yg nak melepaskan bontot dia je!
takleh kene panas la, apa la.
ingat dia malaikat??
DOSA kat dunia, Allah je tahu!

MOVE la! sedarlahhhh! pleasee!
Aku siyes lega. ramai yg pandang serong kat kau!
tlgg la sedar! tlggg.
aku penah tjebak tapi pk! aku nk korang tau yg BFF is NOT LIKE THAT! just in CAMPUS!

LOSERS!

No comments: