Tuesday, November 17, 2009

Kepala Serabut lah.


takda mud la sekarang ni.

  • Apa lah ni HAH! menci sangat2! napa mud aku arini ni. nak datang bulan kot smua tak kene tu takena ni takena tadi cakap ngan ibu tak banyak pon.
  • IM SORRY ibu. Kawan2 kat Kolej ajak jumpa Rabu ni. Khamis ni nak gi KL jugak ( jumpa kawan kolej kat KL jugak tapi ari rabu) Ibu bising2 sebab saya sakit tulang belakang and beliau sangat risau. Ibu cakap kalau naik kereta hari khamis tu takpe.
  • Ni rabu nak naik train, HAIH! "AWAK NI MMG TAK SAYANG IBU TAU TAK??!" Bukan maksud ibu tak bagi apa yg saya nak , tapi ibu risau keadaan saya yg sorang2 naik tren balik lewat2 sorang plak tuh! Ibu khuatir sebab Jumaat ni kami sekeluarga nak gerak utk holiday. Ibu khuatir juga kalau2 saya penat. saya akan lemah and pyakit akan serang dengan tiba2 kalau saya sorang nnt takda sapa jaga. Tulang blakang saya tak kuat spti dlu :'(
  • Ibu bagi greenlight hari khamis. Ibu kasi sebab ada Fatin. Sekarang keadaan serba salah telah berlaku. Nak cakap apa la kat kawan2 saya yang saya rindu and mmg planning nak jumpa that day tuh! Haih. Ibu, saya tau hati ibu lagi penting. Saya sayang ibu.
  • Kawan2 boleh jumpa lain kali tapi Ibu, saya tanak tgk Ibu nangis sebab saya. Saya tanak masuk NERAKA :'( Saya sayang IBU. Takpelah, saya bincang lah dengan Kawan2 KL tu mungkin Khamis blh jumpa sekejap. Ada teman saya, so Ibu tak susah hati. ok ok !=D

No comments: