Saturday, November 28, 2009

Ni lah Ibu dah pesan JANGAN, pi buat gakk!




Degil tuh la dia degil kan;)
dah biasa da aku ngan degil ni! HAHA
Korang tu, mcm la aku tatau msti tye2 kan apa la masalah dak aya ni ha.
ehy bkn apa, aku ni suke sangat memberi orang harapan masalahnya.
Ibu aku slalu pesan, kalau tak ske orang tuh jangan la terus terang sangat.
Dah buat orang tu kcik ati skunk ni aku dah kehilangan dia sebagai kawan aku yg aku baru knl 4 hari! HAHAHA

Sonok giler knl dia ni. Dia baik tapi dia BAIK sangat la weyh! Aku ni takleh la orang baik sangat ngan aku terutama nya kaum ADAM. * bilalah nak jumpa ngan orang yg berwatak cam AIDIL cam dlm citer Nur Kasih tu eh;) HAHA . dah dah sambung cter!
Aku da tertipu satu pkra la weh. aku cakap aku da ada boifren tapi aku ske la kat dia jatuh hati kat dia la;( tapi dalam hari ketiga tu, tlalu awal la aku nak tye dia sangat2 kan pribadi dia padahal text kerap sangt kan! aa tapi, aku sedih aku tertipu dia and dia lak jawab dia takda gf!* benar atau tak, smuanya kuasa Allah ya! hmm skunk ni aku da melepas satu pluang! HAHA

Suasana bilik ibu:

Aku pi la jumpa mak aku yg tgh demam panas, aku ketok bilik mak aku tu aku tye " ibu, klu adik tye ni ibu tambah demam lagi tak?? Ibu jawab: "ko ni napa dik? apa lagi ni?" aku jawab la then aku cter la A-Z kat mak aku kan, mak aku pon agaknye dah mls nak layan aku kali ni sbb dia pk ni msti soal yg remeh temeh ni, mak aku ni jns tak mlyn pkra2 remeh ni. nak nak dia demam, aku pon satu and mak aku jawab la mse nk kuwa bilik dia tu * cam drama lak kan HAHA mak aku cakap, "adik stop ada hati kat orang blh tak. stop utk buat pkra nonsense blh tak. You blaja tgi-tgi tapi tu pon takleh pikir, Ada orang nak, terima jela. jujur2. Aku jawab kat mak aku, adik nak main2 je. adik nak jual mahal cam ibu suruh then ibu jawab yela, mmg la jual mahal tp tgk tmpat. Berkawan la dlu ramai2 laki takisah tapi jgn simpan prasaan and jgn salah langkah .Masa dpn adik lama lagi Insyaallah akan jumpa jgk satu hari nnt ok;) " cam tu la citer ibu pada aku padahal citer ni da bpa kali ibu pesan tapi msuk tlga kanan and kuwa tlga kiri ha! HAHA

So, aku trs text kawan aku ni aku cakap aku mintak maaf sbb lukakan hati dia and tak berniat pon nak mainkan dia then dia jawab " takde apa la u, im ok je . Lagipon i tau u agp i kawan" Haa lega la aku tau dia cakap camtu.

p/s:Aku tanak da bagi apa2 harapan kat orang lps ni. Takut nt akan dilukakan camne orang yg pnh terluka. btw thanks kat mak aku yg sangat lembut hatinya! HAHA tu je. FRIENDS FOREVER:) ada jodoh, ada la takda, takpela;)



No comments: