Thursday, November 12, 2009

Ibu =D

Hang out jugak dengan IBU=D



Haa tau tau la kan kalau dah klua ngan ibu, mesti lah Aya ng ibu shopping after check up tuh! aha! kami decided utk ke area Senawang utk beli tudung ala2 indon tu:) korang msti pnh dgr Ariani kan? haa tapi Aya tak bli Ariani tapi gi Butik ala2 Ariani tapi Pearl Hayya. Sangat ekslusif butik tudung tu.

Harga pun boleh la utk wanita bekerjaya macam ibu=D Mula2 tak rasa pon nak kesana tapi ibu ajak sbb Aya nak tudung utk travel nnt. malas nak pin2. So ibu decided aya utk ke sana.
Dalam 3 jam la dalam butik tu try tu try ni smua cantik2 kotttt! damn lawa2 weeh! Aya smpi tak prasan aya amek 6 jenis tudung. Satu helai tudung Rm109.90, Rm90.00 and Rm80.00 ni pun paling murah kat situ tau yang paling mahal standard 200.00 ke atas;) and ada 30 % so aya pun diberi green light utk beli so Aya beli lah.mm Aya kan minat warna...so macam2 warna aya dah ada utk tudung ni;) haha! so sng lah aya matching ngan mana2 baju=D!! YEAY!

Mula2 Aya pilih and 5 jenis je then Ibu suh amek satu helai lagi yg ekslusif you all.. haha ! so aya pon amek la. Ibu just amek 4 helai dan aya yang amek lebih smpi 6 helai, tapi ibu amek yg lain jenis la sbb ibu yang membayar. Kat butik tu je, mcm biasa ibu puas hati sebab ibu jenis takisah kalau berkaitan semua perkara jji hati disekelilingnya, senang!. . . Thanks to IBU! * Ibu, adik tau ibu tengah bace blog adik ni sambil buat kerja kat opiz, adik nak ibu tau...adik tak dapat bals jasa ibu. i love u sayang!!;)

p/s: ni sample kotak yang aya capture. Suka kotak nya!! aya suggest sapa2 yang bertudung and malas ke KL, Ariani , Mawaddah and etc . . pergi lah Pearl Hayya, layanan sangat memuaskan dan cantik2 kualitinya!!

No comments: