Thursday, November 12, 2009

Hang out with Mr. Sepet=D

SORRY SYAFIQ!~
wow, bangun tidur aje dapat text dari Shafiq. Hee ajak jogging esok pagi! bla bla bla, i said OK!
BUT! kerana dia tak reply me back pagi tu , I went to my house back at Zebrina from Chedang Hill umah nenek =D . Dengan konfiden goreng cekodok and buat nasi ayam. Petang tu call dia smula and kene marah! haha sebab dia tunggu dengan setianya tapi aya tak datang2 and tak muncul2. Dia agak bengang! haha!


Aduh, petang tu pujuk dia and kami hang out di McDonald sambila makan ice cream and kentang! Pujuk2 and crita la smua yang patut di ceritakan :) xoxo! gosip boy girl;) haha! uhh! Syafiq seorang anak muda yang dikenali sejak di sekolah lagi=D hee! Dia sangat baik sebab dia ada smua ciri2 lelaki yea tuan-tuan dan puan puan! chehwah! Pusing2 ikut dia shopping magazine etc! dalam pukul 6ptg, we both decided utk balik! Dia buat aya surprizeee sangat before balik tu rasa nak cekik smpi hilang leher kat dia! hisk! nasib tak sakit jantung! haha

ok ok, dah sampai rumah, tertido sampai jam 9 malam. haih, pye penat lah kan jalan2 ng dia kan! hee=D tapi blh la bakar kalori haha! dia ni ala2 cam bagus skit=D haha tapi dia baik! ok ok camni lah, malam tu dpt text dari dia lagi, dia ajak jogging lagi! haha * aya tergelak la lagi sebab hope tak jadi cam pagi semalam tu kan! hee ! Aya pon on la !

***********************************************
MR. Syafiq meet me at City Park =D ~

Haa, around pukul 7 am, aya dah ada dah kat situ and start jogging dah. Masuk round kedua, ada sorang mamat ni pintas aya ingat kan sapa, rupe2 nya dia! cehh! hampeh tol . ok ok btw dah 1 hour kat situ, syafiq suh tgu sbb dia nak amek roti bagi ikan makan! hehe! sweet kan pemuda ni=D haha! so gi lah kat nenek yg juga telah selesai jogging! Nenek aya kuat lagi ok;) mcm orang muda! jgn main2=D

Okei, kami bagi lah ikan makan dengan kenyang! Syafiq bagi banyak roti and ikan2 smua lapar! kesian sangat. ee aya mmg memalukan diri aya la that time ada ke takenal kura2 ng labi2;) haha! dah la ada mamat sorang ni btul2 sebelah syafiq, dok tersengih2 tgk aya ! *msti dia pk apa lah dia ni tu pon takenal! haha

btw, dah jam 9 am we both decided utk balik ke rumah sbb Aya nak gi check up tulang blakang ngan ibu at 9:30am di KPJ . okei2! tata!

No comments: