Thursday, November 12, 2009

Bye Bye Jengka=D

edisi satu:

Negeri Sembilan vs Kelantan!
AYA GEMBIRA SANGAT!!!!!!!!! Aya, wafa, izah,ika, matpop and abang pergi kedai makan utk tgk perlawanan bola di IN GATE(dalam pagar) hee! Ramai jugak orang tgk perlawanan bola tu. FYI, yang ramai tu penyokong Kelantan;) Ni lah Izah and Wafa=D hee sayang dorang sangat!

Kami terpaksa berhati2 pada mulanya sebab bahaya abg saya cakap. Kalau GOAL dari N9, jgn over excited sbb takut Kelantan fan boo! * malu je nnt! YEAYYYYYYYYYY sambil menjerit Aya sbb N9 goalkan bola!! haha! hee______^^ smpi lupa pesanan abg! Abang cubit peha time tu! waaa sakit! hee tapi tak pduli sbb banggo kawan dari kecik main dalam game tu! FOOYOOOH! ALIP, aku tgk bola ni sbb ko main tau tau tau! haha! hee best and banggo lak jadi anak nogori haa=D Hee, ada lagi ah citer blaku di sana tapi sebagai fan N9 ,den banggo! haha! HOBIN JANG HOBIN!! =D
Ni kawan saya Aliff. pemain n9 tuh;)





edisi dua:


saya pulang ke SEREMBAN=D



8 haribulan merupakan segala penantian buat aya utk pulang ke rumah dari kawasan hutan di JENGKA. hee, sangat seronok menjawab exam iaitu last paper "SOFTWARE" . Jam 2 suku petang sampai 5 suku petang but Aya siap menjawab around 4 pm =D Alhamdulillah.
Keluar dengan kasut bertumit tinggi juga menganggu kawan2 yang sedang menjawab exam *maaf yea sapa yang RINSER =D hee!

Ibu Babah datang jemput aya dalam pukul 5 petang. Aya tinggalkan kereta kat abang. Abang habis paper 15hb Nov . So, dalam pada tu, Ibu and Babah pon dah kenal Wafa iaitu gfren abang sebab Wafa htr Ya balik kat tangga tu=D hee! Okei, Aya siap pack barang2 utk pulang and barang2 sangat sedikit sebab dah anta pulang . Hati sedih pulak utk balik sebab tak sanggup nak tinggalkan bilik yang telah melenakan tidur aya dan semua kenangan pahit also manis telah berlaku dalam bilik tu=D BUT, itu hanya bilik;) BILIK sangat bersih dari hati2 mereka yang tak bersih=D

Tunggu kawan2 yang balik exam pon, tak sempat and mmg tak teringat apa melainkan nak jumpa kawan2 depan bilik, kiri dan kanan also bilik bawah=D hee . Seronok sangat dan bersyukur sangat jumpa kawan2 kelas yang setia sebagai kawan =D Kak Fara, Kak Fana, Eyra, Ester, Kak Najwa, Syera and smua kawan2 yang hantar aya sampai bawah, THANKS SO MUCH! Dah sampai bawah, terus masuk bilik wafaa dan izah! Mereka la sweet noty lady that I found! kenapalah saat2 mcm ni baru nak jumpa teman yang ikhlas=D haih, seronok sangat! tapi nak balik da!

Wafa,Izah and senior smua especially kak wawa thanks o muchy for ur advise. * sebenarnya terharu and ter menangis dpn korang sbb korang are the best for me actly! Okei, so jumpa abg jap and makan2 jap so kami balik la ke Seremban. Dalam jam 9:30 malam, tibalah di Seremban=D hehe! Alhamdulillah=D










No comments: