Friday, November 13, 2009

2012 =D

2012 movie yang sangat BEST!


  • Tak bosan sebab saya menghayati ye!
  • Setakat ni yg saya tau, takda lagi orang ckp crta ni bosan , tapi tatau la kalau yg tgk ni tak sekepala ngan saya! _______^^!
  • Kakngah, Epul, Tora and me went to the MBO cinema bcse TGV cinema was fulled =D see, ramai btul orang tgk! hehe.
  • 10:30pm ticket. 4 person = RM36:00
  • lepak mamak stall and makan mee rojak yg best smpi 2:30am! (kalau ibu tau lepak kat mamak stall mesti ibu jerit * ADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! hahaha;) sebab ibu dah fobia makan kat mamak stall dulu2=D
  • At Mamak stall, i got text from someone said " ni klua malam2 ni mak tak marah ker?" OMG!, haha tgk kiri dan kanan and finally blakang, nmpk Jep tersenyum dari jauh. Faisal pon ada! hehe. Jep panggil datang kat dia so mintak excuse dari kakngah , tora and epul utk kesana. haih, borak2 and epul dtg utk jumpa ngan faisal:) hee~
  • Best sangat! nnt nak klua ngan dorang plak. oh yea, mereka my bestfriends since skola;)
  • ok ok nnt aya tgk muvi lagi, aya bgtau ok! ________^^! meh tgk pic yang telah diambil mlm tadi________^^.


  • p/s: aya bagi 5 bintang utk cite 2012 ni=D

1 comment:

Anonymous said...

Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and
say I really enjoy reading your articles. Can you suggest any other blogs/websites/forums that
cover the same subjects? Thanks a lot!

Also visit my homepage :: entreprenuership
My page :: social marketing