Sunday, October 25, 2009

Today makan ABC dan Pam tayar kereta=D

hee_^^

sonot sangat klua sambil mengidam ABC=D

happy day hang out .sbenar nya Aya mandi lewat arini around 3ptg=D

haha so after mandi, tatau nak buat apa .

Nak study, mood berlari2 ke mana tah tanak balik2( sambil menyalahkan masa haha)

So, ajak mimy gi lepak minum ABC ptg tu.

Mimy said, OK! da smpi sana,  order me kari and ABC! pakaian kami yg simple . Aya mcm biasa hanya dgn shawl merah Aya yg cantik serta crocs yang berwarna warni =D

Lepas hbs makan, Aya membayar dengan hanya RM 6.00. Murah kan makanan di Jengka ni?! * ke korang nak ckp tmpt korang lagi murah dari tmpt Aya>.<  * ske ati korang lah, jgn ngs sudah! aha 

So ajak Mimy pam tayar yang sbnrnya tak pancit pon . hihi Aya bersahaja isi angin. Btw, kami ke Petronas, then ada kereta pakcik ni isi angin so Aya park dpn kereta dia, then dia klua ada kereta dari plenet mana tah potong que aya! shitt! sebok.

Aya tgu la lagi cam tadi. then kereta tu klua, ada plak lagi satu kereta!! haih, dia nmpk aya da tapi mcm !#$% amek my turn. So Aya mls la nak cari pasal aya menalah utk ke Shell sebelah and sangat melegakan ada pam tayar yg kosong =D hehe!

Kami da selesai isi =D . yeayy!! balik ke UITM sambil kacau org2 kat tepi jalan * tergoda ngan body budak sukan actly! hahaha=D * sorry bang, Aya minat kat abg2 sukan! haha

okei, parking kereta dan Steeve call marah2 sbb tak rindu and cari dia hari ini =D * msti tye siapa steeve kan.. nnt ada masa kita buka crta ni =D ya udah! =D

p/s: thanks korang sbb sudi membace blog saya=D

No comments: