Monday, October 26, 2009

Our Photoshoot=D


. Haha .
Memandangkan kami berdua sangat bosan ddk dlm bilik.
****************************
Aya:Mari, mimy! jom photoshoot kat Jengka Golf Club! 
Mimy: jom! btul ke ni kakmon?
Aya: btul la. jom2 tapi nak hujan!
Mimy: ha, tu lah. kang ujan.camne
Aya: esk lah tgu budak2 ni balik 
Mimy: tanakkk! esk mimy lps test da balik
Aya: (gelak) aaa ye tak yea kan! (gelak lagi)
Mimy: jom lah* excited
Aya: ok jom! bersiap yukk!
Mimy: ok my tuka baju jap eh kakmon
Aya: okei! kakmon nak pakai baju mana?
Mimy: terang2 la kakmon
Aya: baju mana satu
Mimy: ni..amek la ni ni lagi ok.
Aya: slua?
Mimy: slua brown /hitam kakmon tu, ok?
Aya: ok ok blh blh! brown la
Mimy: ske ati ske ati.selendang?
Aya: haa ni? ok ok?
Mimy: ok masuk2! matching
Aya: ok mimy! done!
Mimy: mimy bsiap jap eh kakmon 
Aya: OKEI
***********
Di bawah ini antara gambar2 yang terpilih dan ditapis umum* sdapkan hati sbb terdapat gambar yang berunsurkan plastik dan terlampau cantik telah diambil,haha=D
Bayangkan lah, kami berdua je kat sana. Mimy amek Aya, Aya amek pic Mimy =D
yang kami berdua tu ada jugak kami ambil tapi pic tuh belum di edit dengan cantik=D
hee marilah tgk yea!=D
Gambar2 ini tak sengaja diambil dan without planning yea=D
ok? boleh jadi supermodel tak? muslimah supermodel?!
ok ok? haha_________^^
SEKIAN. Thanks tu Mimy cellphone yg banyak menyumbangkan gambar2 berunsurkan kecantikan=D * winking. thanks dear!
p/s: jumpa lagi! doakan saya supaya dapat membuat dan meneruskan study utk FINAL EXAM 3hb dan 8hb ini . DAAA~ luf korang so MUCHY!,
upz ..MY PARENTS,ABANG,ANAS ,DALIAN, FATIN LIYANA,DALIAN,MIMY,MY CLASSMATES, SEPUPU2,AUNTY & UNCLE  DI MELBOURNE, SINGAPORE AND MALAYSIA.I know you both bace blog ni, DOAKAN AYA a.k.a KAKMON. . MISS YOU=D


No comments: