Friday, October 2, 2009

Jengka Town

 Tanak BALIK! nak ddk raya kat umah gi open house etc! haha

Waa, raya di Jengka lah nampkanya aya! Kawan2 pun sama cam aya, balik ke rumah mereka yg kedua di negeri Pahang ni :) Pagi  bfre balik Jengka, Aya dan ibu pergi appoinment gigi sbb nak buat bracess. damn, aya syg giler dgn gigi lama aya. haih! Doctor ckp aya patut buat utk sama kan gigi itu. Dr. tu siap puji lagi gigi aya cantik dan mula2 tak perlu buat. lama2 aya punya habit kacip2 gigi kadang2 guna pensel/pen mngibatkan gigi atas aya kedepan! tak jonggang ok, tapi kdepan skit:) haha~

Dr. bilang sgla appoinment 45 hari skli. pakainya 2tahun. Aya buat di private clinic dan mndpt harga yg rendah dari clinic gigi yg lain di Seremban iaitu RM 7k ++.  Ibu said, On saja utk gigi aya utk cantik:) . Going to Malacca utk X-ray gigi.baiklah,okei smua berjalan selepas Final exam:) Aya segan utk memakai pendakap gigi itu tapi takpa, aya try! okie! I have my bestfriend, Fatin Liyana also Jujud my cousin wearing a bracess . ya ya time showed me 12pm. I went to kenduri kahwen n mjlis cukur jambul . I mate Kak ILA. my best sister in da world! OMG! dia tak mndi lagi! iskk! tak siap lagi! tapi takpe, jumpa pon da puas hati! haha~ miss u alotss sistahh!

Raya mode, kuih2 raya still on:) Hee nice sgt raya kat sini utk kali kedua!

Ha meh nak citer, sampai dari Seremban at 6:45pm. Abang, aya, mimy and hakim ! Tak hujan ALHAMDULILLAH, sglanya berjalan dgn lancar:) hee~

Singgah dunkin donut sbb saje nk makan donut. hargh, tak best pulak tatau rasa apa . knyg tetibe dari lapar. nenek (mak) dah bekalkan bermacam2 juadah utk makan di Jengka! Hakim bawak karipap makan dlm kereta;) haha!

Tgu farah samapai dgn Anya around 10 om amek dorang kat pagar uitm. tgh sakit prot that time tpi takpela, aya amek jela. Kawan nye pasal kan. 

Ayakangen banget sama cellphone aku yg begitu berharga bagi aya! aya nk berambar pon tak blh! Babah ckp, blh siap tapi warranty letter hilang camne nk anta kilang! haa! damn! puas cari satu umah, buat jgk tpi Babah tak gne warranty leter tpi Babah support hp tu. cis. 

lps ni tanak rosak2 lagi. If rosak, please using a walkie talkie okie adik! haha.~ ok im a smart girl who tak reti jaga barang! sian Babah. penat dia uruskan hal aku. Babah risau kalau tak dpt hubungi aya di Jengka. bgtu juga Ibu. Harini dah nak 4 hari di Jengka, class byk dah nak hbs slibus! yeayy! then Final exam! hee~

ha, meh nak cter skit je lagik, korang nak tau tak, aya akan busy semacam utk event pada 10hb 10 2009 ni. Aya harap KIDDO RAINBOW CHARITY akan berjalan dgn lancar! ameen. comel2 kami smua ;)

No comments: