Monday, October 19, 2009

Ini hari =D

 AWAK!! tadi kan kite berlakon mandarin

best! amek masa dua hari aje tau!

sebut and tampal smua  skrip di smua sudut!

haha=D

tgu nak edit aje. owho!

ahli kumpulan yg sgt success.

biasa lah, tak makan tak minum biasa la sbb busy

*nak show yg aku lost 1 and half kg! hahaha

okei. ptg ni tatau nak buat apa, hari ni class mmg takda stp hari isnin mmg FREE!

Farah dan Ainto  tido . Aya balik syap sunyi bilik haha~

nak ajar si Farah Economy langsung dia tido =D btuah btul budak kcik tuh!!

uhm, jom YM. haha today hari yg merindukan.  Beliau bernama  Anis Miss her so MUCH! =D she is my best friend but takda da kat UITM ni.

Dia bekerja di Putrajaya. Mari Aya cerita ttg beliau:

  • Anis seorang yg ceria
  • Penyabar
  • Penyayang
  • Memahami Aya
  • Sangat comel
  • Sangat sama kriteria kami berdua
  • Kelakar
  • good looking for me
  • indipendent

senang cerita DIA SANGAT BAIK dan CARINGG yg penah saya jumpa! Anis , Ya nak datang Kelantan nanti Insyaallah. Nak sgt tgk Anis bertunang dan bersanding. Anis, I always love u anis! Anis, kamu seorang kawan yang mjdi tempat dimana Ya ketawa, nangis ( tengah nangis la anis:'( ) jalan2. heish, betul cakap anis, tak semua orang akan terima kehidupan kita melainkan kita menjadi hamba mereka.  Tapi Ya paham yg Anis lah yg banyak bagi Ya dorongan. Kat sini kosong sangat anis. Ya tatau dgn sapa ya nak ngadu if Anis takda.  cellpohone and YM aje dpt hubung kan kita! Kadang2 ya serabut jugak kat sini, trs Ya cari Anis :'( tapi Anis takda.  Kenapa Anis jauh.  Ya tak sabar time cuti, leh jumpa  Anis. Nak hug Anis. Ya kosong sangat Anis. Anis lah banyak bagi Ya semangat and berdikari kat sini. Anis, YA SAYANG ANISSSSSS:'(

p/s:oklah, nak study skit event and economy esk dah start byk test! doakan SAYA =D

love you all dear!

No comments: