Saturday, October 24, 2009

I am addicted with RED colour!

wow!

selama nak akhir satu sem ni, 

Aya baru prasan yang Aya banyak sangat baju all things color merah u'allz!

Cite nye mula cengini, bukak lemari tadi nak amek towel baru then tgk2 hisk..asal merah je smua nya dlm lemari nih*lemari bau lemon;) haha

pastuh, timbul lah nak appear kat satu aras yang aya pnuh ngan color merah and kawan sebelah bilik ckp, la ko baru prasan ke ko mmg ske merah! haha* thanks sbb particular kat Aya;)

selendang, shawal, slua, baju.. OMG ada je merah ;)

then, particular looking kan, Aya tgk salah satu baju and slua kan, msti ada je corak merah walaupun slua and all da baju tak fully merah * hope u'allz paham yea sentences ni ! haha

p/s: rancak sungguh type blog ni sambil dengar lagu dangdut yang dipasang mimy HAHA!

selangit selangit selangiiiiiiiiiiiiiit =D * sambil goyangkan kaki konon ada bunyi dari gelang kaki lah kan ! haha( panjang noh explain ) okei!

No comments: