Monday, October 5, 2009

hee RINDU!



Since malam tadi kot aya rindu sgt kat sorang ni.

tatau knp boleh rindu tu ada lagi.


walaupun dia ckap, stop merindui dia sbb dia dah tanak aya dlm hidup dia lagi.


(agak bodoh la ayat ni) haha!


but thats okey . Im the next top model finallist!(nak sdpkan ati) haha~


Kelmarin, aya try call dia, try tekan2 number dia and BETUL! tu mmg number dia. Mungkin dia kat Club etc kot sbb bising giler. Aya pon lps ckp hello, tanak ckp da, trs ltk. Aya termenung skjp teringatkan dia;)


Lps trgt dia, sjak dari tu, asek fikir dia aje. Pagi ni, bangun pagiiiiiiiiii sangt sbb rommate bising nak gi kelas. terjaga. suara !@#! yg annoying slalu mngaggu tdo aya. Mlas nk ngadap mke dia trs buat kje aya. !@#$!. "BE YOURSELF,I AM LIKE AN OPEN BOOK, YOU CAN WRITE ANYTHING" thanks rafiq. ayat ko mmg bernas! hee!


haih, mngira hari utk balik umah selesa tdo di rumah.! ha mari berbalik kpd crta kita tadi,


Online, trs log on to his page, blogspot. . (tapi aya rasa dia tatau blog aya!) so aya blh tulis apa2! hee! Aya bace blog dia dgn pnuh kerinduan . hee~ dia happy ngan kawan2 dia di sana, Alhamdulillah. Tah la, dgr cter dia dah bertunang, OMG! redha now da okie. Tapi tye dia, dia ckp MANA ADA smpi mls nk ckp ngan aya lagi. Dia bkn main syg lagi ngan gf da stiap bulan bertukar2:) hahah~


trs luahkan kerinduaan aya skrg! amacam>.< ?


nak final da ni, demam. event tak lama lagi 10hb ni! Shit! hope get well asap! pray fr me. sengau2 suara. batuk2. nak rekod je suh korang dgr actly. tapi takpe, nnt tergoda;)


my new MOTTO:"BE YOURSELF,I AM LIKE AN OPEN BOOK, YOU CAN WRITE ANYTHING"

No comments: