Sunday, October 18, 2009

Gelap. Mendung .Hujan =D

Malam yang mendung =D
  • Sketsa 1:

Mimy:(ketuk pintu) Assalamualaikum..

Aya: Waalaikumsalam, yea makngah! haha

Mimy: otak ko =D hihi_____^^

Ainto: sapa ada kat bilik? 

Mimy: Aku jer..

Aya: Patot la datang sini

Lepas beberapa minit membisu sambil dengar ainto dan mimy berborak.

Farah: Diamlah! nak tido ngntok =D. haha! (tido pon boleh ketawa lagik)

Aya: Okie. nak tls blog sbb tak best dgr korang bebel.haha_____^^

Mimy: Kakmon, apa nak buat ni, bosan =D

Aya: Apa kata, kita teruskan mcm ni haha

Mimy: palotak dia. haha___^^

Ainto: gelak sambil lipat kain.

  • Sketsa 2:

<On chatting on facebook!>

Dalian: kakmon

Aya: yea dalian.

Dalian:dan seterusnya..

Aya:dan seterusnya berbual.. Kakmon bosannn.

Dalian: nak gi mana..

Aya: jom pusing2 uitm naik kereta +^^+

Dalian: mcm tu baik jalan kaki jer..haha

Aya: ok jom tgk rumah2 kat jengka

Dalian: ok jom.

Aya: da siap?

Dalian: da siap da pon..

Aya: ok tgu kawan kakmon nk join tumpang klua gak nnt kakmon amek..

Dalian: ok!

Aya: mimy , ainto nak kuwa tak skli??

Farah: woiii aku sorang2 dlm bilik!

Aya: haha tdo jela. main internet=D

Mimy and ainto said, OKEY! nak! blh jumpa scandal skli* (tokok tambah) sorry! haha

Aya:pffftt * keluar dgn pnuh confident dgn kunci kereta tak bawak=D

Aya pick up Dalian at Kolej and klua makan sama2. order teh o ais laici dan dalian order teh tarik. banyak sgt Aya tau pasal dia ni kan. hehe__^^. respect2. blh bawak bincang pakcik ni__^^. lps borak2 selama 1 jam kot, balik trs ke uitm sambil main teka teki  dalam kereta. Mimy and ainto pon knekan di Dalian, sian dia!  But he so smart sbb cepat sgt tangkap teka teki tu dan fyi, aya amek 2 hari utk selesaikan teka teki tu =D . jeles aya ngan dalian ni! grm pon ada______^^! ingt nk trs knekan sbb ugut dia tak dpt jawab, PONDAN. ternyata dia tak pondan ! bagus!haha______^^. fun sgt. . .=D   Okei, next time akan keluar dgn beliau lagi if free . tu aje =D  thanks so muchy dalian , mimy and ainto sbb hang out together, now da tak bosan . . now online facebook sambil temankan farah tgk movie =D

ini dalian also ainto and mimy=D

No comments: