Sunday, July 5, 2009

Pertunangan Kak Ngah:)

Hari yang dinanti nantikan, aku..bila lagi..hehe!




Seminggu sudah masa berlalu yang kak ngah telah pun mnjadi tunang orang. Abang syakir berjaya menawan hati kak ngah yeayy!

theme maroon silver. cantik. ibu design gubahan. aku tkjut jugak sbb tak sgka ibu minat and kretif stlah lama mnglkan biznes ni:) then, ibu mula balik buat gubahan:) haha!

smua tpukau tgk gubahan pihak ppuan(kakngah) sbb mcm nak kahwin pye hantaran:) aku pon keesokkan harinya nak balik jengka and thanks to makngah sbb cptkan tarikh 4hb tu. klu tak, 8hb nampak gayanya ptunangan ni djalankan:) 

hee tanak komen byk2 sbb mmg best, fun . aku pon leh cuci mata tahu! haha jmp kawan2 lamaa! haa happy sgt! pic pic yg di bawah ni adalah sglanya saat aku hapy! :) kakngah and my beloved is the best! ~

p/s:kak ila, ni utk awak! haa mwahxs!

hee! seronok sey kalau nak diingatkan.  rumah mak ngah first2 sapa yg lalu mmg dah nmok, umah makngah sng nak cari sbb mmg umah beliau yg ptma kat taman tu:) aku balik seremban 2 mandi2 and mmg bz kat umah makngah:)! isk u all..pakcik makcik ramai memeriahkan suasana pertunangan kak ngah! 35 org dari pihak lelaki. aku ngan kak long yang berdebar mcm kami lak yang nak  bertunang kan! haha! btw nice make up from mak andam. hee aku ni asek make up je klu kawen cmane la kan:) haha tp msti lagi ok kot(sjuk kan ati).  gambar2 atas ni smua fun! jap lagi ada pic from EOS plak:) haa! cantik laa!-jeles aa kat epul!

nnt aya upload lagi pic. sbb server mslh skit ni ha:) haha. btw,ni kawan lama. alip. alah, footballer n9. my da junior la kot. haha! hum org kampung. lama tak jumpa. tjumpa la kat umah makngah ni ha. tgh basuh oinggan ajak la bergambar jap:P

haha! makin maggi rmbut nye! tinggi satu hal. terasa sgt. pendek! nk jingkit, taleh! haha

ok la daa:)

No comments: