Sunday, July 5, 2009

kegembiraan.kasih sayang.tertawa di WMT:)

Assalamualaikum..

 hello baby. thanks 4 reading my blog today! anyway nak say thanks to all my friends who support me and care about me :) Kak ila, hello! i tau u bace blog i nih ok:)

nk balik jengka da pagi karang. uhh, ya tak tdo lagi ni kakak! kemas2 barang ada la 5 beg. nasib la drive sdri esk if tak, msti babah suh kurangkan beg klu penuh sgt:)

kak ila:)haha, klaka plak bila nk pikir ya nanges nk tglkan akk that time. kan kakak. thats mean i love u la sis! mcm2 gosip ok. xoxo, gossip girl yaa! kakak, nnt gantung kad ya tuh tau! gantung kat tepi meja tuh, ada sumtink ya wrote down dlm buku merah, bace aaa:p haa last day mmg cukup tak sdp di dengar kan tp tu la hakikatnya utk aku menginggalkan ofiz:) haks. tglkan kak ila and smua kawan2 kat sana . huu~

 tadapat da gi jalan2. nnti cuti lagi, ya kerja la sana ok insyaallah. kje sbb nk bergossip. xoxo!~ haha . kakak..tadapat main badminton lagi kan kakak! nak main badminton lagi la klu ada cuti. haha jgn tak jadi ok. da kurus kan, leh pakai slua jeans dgn longgar da kan! haha~ starbucks, mee kari singapore, ayamas..bazarrr.. yumy! hee~!thanks a lot kakak!

kakak, hantaran ibu da siap. lawa sgtt rasa nk bawak balik ltk umah je tp hakikatnya org pye kan. adat bertunang la katakan:) kakak, pagi2 nnt ceriakan harimu dgn ketawa ok! wlupun i tau i takda n i blaja,u take care sana. jgn ngado2 nak lintas jalan besar ke sana sini. hehehehe! kakak, thanks nyway eh sbb jaga ya. Ibu tau anak dia ni mmg blh dikawal org cam akk je:) haha. thanks a lot ya sis!  jgn lpe buat hantaran ok! nnt baju ya da siap, tlg jahit manik! lawa2 tau! kasi melaram aku ke sana ke mari kak. jgn ingat akk je nk laram ngan COACH tu.. hahhah! nanges air mata dara:) FFF:p 

akk,kmslm kat abg rosli, abg ipin, rafiq and smua kat blakang tu. yg kat dpn pon. kat ck siah n lawrence. kmslm je la ok:) ya blk ni mg kurus insyaallah! yeaaay!:) ok, ni pic yg kita amek tu. ya nages tu la;) hah! segan seyy~ mwahcx kakak!

ni kak ila ok:) haha

mak cik siah:)

ni abg lawrence:)

ni abg ipin yg slalu usik aku main badminton and kat tmpt keje. hehe happy jek orgnya minat gile VESPAAAAAAAA. kul 5 je msti dia on komputer tgk vespa. tak suda2:) hahaha.

No comments: