Friday, July 24, 2009

GENTING HIGHLAND bersama KAKMON lah!:)

KOTA KERIANGAN





dear DARLA...

Assalamualaikum...jumpa lagi kan kite smua ;) heee

happy rasanya hati ni klu korang nak tau sbb baru blik dari Genting baru2 ni 

aku gi ngan ainto, ety and miewa.. hee dari nak pergi 8 org, tgl 5 lantas berempat saja yg kukuh krn yg lain ada hal katanya:) thats ok empat sngt gmbirakan hati juga tp klu lbih pon lgi la berganda kan;) hee! hei jgn ingt kami berempat tak hpy mcm yg kami rancang ok! sgtttt happy sbb mcm2 prstiwa blku n mncuit hati lah! haha

ok perjalanan bermula dari Jengka hari Jumaat dan malam tu stay at Subang Jaya, farah' house. hotel FULL babe! so lepak ah umah Farah .. tgu Kenneth amek around 12am like that la kan:)

so Ken da smpi trs tiba umah Farah. tdo strsnya gerak ke GENTING fr tmrw..:) around 8:30 am smpi la KL central sb tkut BUS TICKET hbs...! DAMN mmg btul...HBS and ada trip at 3 pm only! sapa nk gi.. gi sana da kul 3..blk ..mcm tak puas je kan!

haa so kami da half GIVE UP and smpi nk lepak KL je.. Aku ngan tiga org kawan aku dah trduduk da.. aku ngan ainto berbincang camne.. so kami decide naik kereta naik puncak GENTING tuh! hehe sbb sbnrnya aku nk sgt gi sb nk bawak miwa and ainto.. also clebrate DEKAN's DAY! tol kan ety;) hahaha! so btw aku ni nk cpt smpi so smpi jugak atas sana kul 10 pagi! OMG SEJUKKKKKKKK!

tak pnh smpi kul 10 lbh tau slalu smpi cam kul 12 pm camtuh! gi ngan family pon tdo sana, kul 12 gak baru bgn kot:) hahaha! so aku ni dgn sjuk n gigih nye tak bawk sweater sbb target smpi kul 12 kan aku pon bli GLOVES and accesory la:) haa ak banga la ngan kawan2 aku sbb BERJAYA la kan!

so kami da la tak makn lagi kan.. kami gi makn kat marrybrown :) knyg jugak la alhmdlh:)

BUAIAN la game ptma yg kami naik slps makan. ety ta naik sbb dia gayat katanya nnt dia mabuk:) so dia amek kan pic2 ms kat buaian spinning tuh! hee! best siot! brtur trs naik sey! sbb pagi lagi kan time tuh:) 

next game kam naik roller coaster la and korang pon msti pnh gi tmpt extreme ni kan;) so check it out our pitchaa! ok syg! come..

Kami sempat mencuba juga game ni tau! haa ok check it out yow! mwahxs!

No comments: