Wednesday, July 22, 2009

ARGHH! ladies..DAMN!

B203 is my room here.

but pity me i cant walk together like bfre with my others friend. my backbone was problem so i drive here. haihyo..my "mini brangan cooper" haha! dah blh parking dalam kompleks sb ada surat pelepasan kalau tak, tpksa menapak jauh ke kereta.  

Meh sini nak share citer..adalah satu pagi ni lps hbs class Public Speaking at Lab 06, aku park kat staff parking..so guard mmg takkan saman aku if aku parking mana2 pon dlm uitm ni tau...nak dijadikan cter, aku hbs klas pkl 10pagi...start 8 pagi.. haha. excited nak share..

aku dh hbs klas, aku trs la mnju ke krta aku tuh..aku tgh on call dgn mickey mouse...then aku hold sbb aku nmpk ada surat putih dipotong potong diletakkan di wiper aku! DAMNNNNNN menakutkan.. aku ngan 4 kawan aku da gelabah da! ingt sapa la yg saman. then, if saman pon msti lah  surat ada logo UITM kan.. kat dlm surat tuh, tls.. " hei, kau ingat kau cantik nak parking sini?", "hai lawa tayar, bli kat MYDIN ker", " ko ingt minnie mouse ni cantik, buang r", " suka-suka kau parking sini ".. nak dikirakan ada 5 kpg kot.. dah! naya aku, ni kes student dengki ni dlm kpla otak aku ni..

lagi satu, aku tak pnh nk bmusuh dgn warga sini tau. aku plik la aku tak buat apa2 pon,aku yg kene...SIOT wa ckp lu.. aku ngan kawn2 aku smua target PONDAN2.. sbb dorang ske kacau aku . haih, aku ngan kwn2 aku nak grk gi JPJ Jengka time tuh sbb nk renew Farah's liciene.. apa lagi, jiwa kental doh cabut balik krtas2 tu, nk amek gne hp pic pon tak tpikir.. rasa cam klaka pon ada...haih..! FUCK giler sbb tatau sapa! tp kawan2 aku smua ckp mgkn kawn2 kite gak nk main2 kan, so hati aku sjuk ah:)

ok, kul 2 smpi 4 ptg aku ada klas ngan pondan2 ni.. aku tye sekor2... haha! aku tye deqwan, " ko ada buat apa2 tak kat krta kakmon?", dia jawab NO.sumpah tak buat tatau ape2 pon sbb ni 1st calss..pagi td takda class..." so aku pon ok ...call wansyah... dy pon jawab bnda sama... haaaa! grm.. mean pondan tak bersalah la...:) haaah sory NOX!

malam tu kan kawan2 aku ada HARKEP..so smua di DSG.. aku ni tak tpkir nk tye.. pdhal ramai tye pkmbngn aku n krta aku pagi tadi... so kami decide dok luwa tgu kawan2 yg lain.. pondan2 lak ada latihan nari.. so..dtg la ETY,FATIN, EEIN! aku tye la trs.. ko ada wat apa2 tak kat krta aku pagi td sbb aku parking kat sblh krta ko ! DAMMMMMMMMMN! haha si FATIN glak2 trs eein aku terkam sb ni PLAN DORANGGGGGGGGG! hahahahaaah! tak cam %^&*() kan aku tme tuh! aku tolak eein ngan ety sbb aku rasa klakar and grmmmmmmmmmm ngan dorang! hahah tp aku FUN wehh! aku tak marah tp rasa cam klaka sbb motippppp tulisan cam ppuan..then tanda seru siap ada design! haaahhaha! klaka..! so malu atau tak org tgk bfre aku tau krta aku di bgtu kan.. so tuh la sundeelll yg buat aku hapy ! haha

ok btw aku happy nga dorang ni...! buat aku byk PK! hahaha ok aku stiap mlm ada klas...tak ckup smpi 6ptg, mlm pon ada... no rest! huhm..pnt.. HP pon tak bawak gi kls pon takpe..taksa sp nk di msg kan call..my mm n dad just cll bfre tdor aje... yela, da tuka number so tak cam dlu la:) heheh.. upzzz trs jumpa abg admireeeeeeee! KACAKKKKKKKKKK nye awak pki specccccccc! tp sudikah awak tgk sy ni. hee! sy taknak pki rm10 dari awk tu... sy nk simpan! kngn pmbrian dari awak dari mlm tu:) melt ....haha "brangan"... k luf!

2 comments:

::CiK peNciNte piNk:: said...

nk tgk abg admire bley??
kekekek

PermaisuriMON said...

haha. abg admire. upz:) dia tak minat sama saya mungkin:)