Tuesday, June 30, 2009

3 more days..

berdebar jantung. rasa taknak pon ada ttg nk leave kerja part time ni!

aku pasti rindu ngan suasana ofiz :(

aku sonok keje sana, kak! (dedicate to kak ila yg mmg ari2 bace blog adik dia ni)

haa aku tak sgup k nk leave korang smua yg pasti merindui kemalasan daku bekerja :)

haha btw, mmg best. bgn pagi stiap isnin-sabtu. blk keje, ngantok trs tdo.

tulah kje aku:) cam alam uitm pon ada :)

kak ila and cik siah.. my senior :) abg ipin, ijam,abg rosli,abg didi, etc smua best and make me HAPPY! ahh! siryes gi kje mmg sonok:) aku kan asek ktwa je sana. tak pnh ada masalh sbb kawn2 sua umur **(bkn umur sebenar) haha!

i luf u all my sis (kak ila) and mum(ciksiah). walaupun hari2 korang bdua gosipkan aku ngan *****(bkn nama beliau) tp kami tetap KAWAN:) smpai dia pn tiru meunkar hp SONY cam aku! hahahahaha:P ske aku la tuh!

oh gotch taanak benti kje. tadapat da jalan2 waktu makan, makan rojak kat baazar mainz..huu~

tpi mmg pasni klu balik cti cam 2mgu ke...aku pasti kerja sana;) haaa i miss u A LOTTTTTTT sis. jgn nges ok! i always rememberin u dear. akk is da best fr me babe! hari2 kuatkan aku tabahkan aku apa jua halangan dlm percintaan. cnthnya aku frusted ..kak ila be my side to control me.. huu~ perit tp ni yg aku patut trma kak kan:)

 then paling best skli aku akan upload kan pic2 aku smua kat WMT tu, aku main badminton malam2 ngan smua bdk ofiz! besttt! meraikan aku:) hee~ luf all memory mwahxs! now i keep alone and study hard. jodoh smua di tgn Tuhan... insyaallah pasti ada yg terbaik.. ameen;)

continue bfre blk JENGKA 5 hb insyaallah:)

2 comments:

ainto said...

balik jengka! balik jengka!
tp cm mls la pulak.haha!

PermaisuriMON said...

ko mls>.< ala jom la blik! nk jmp ko!