Tuesday, May 12, 2009

SEMESTER BREAK!!


10 /5/2009

huh, hmm.. arghhh!

da cuti da weei! aduhai nk cuti bila kat jengka.. nk balik jengka bila kat umah..

hum ..10hb aya balik seremban. after last paper, CSC yg aya tatau apa aya jawab! haha

but nice la ssh nye:P hum tdo kul 5 am tatau apa yg dibace. angkat barang2 smua msuk dlm kereta and cmpur brang2 abg tatau la mcm ne leh byk. abang aya bising mara aya ckp barang byk! grr grm sgt skit2 salahkan adik dia ni! mcm la dia tu tak byk! haaaaa! amek ko "bodoh" aya terkelua nsb ibu abah tak dgr n abg wat tatau je sbb tkut aya naik kpla! hee geram aku. kitorang gado tak smpi stgh jam pon, haha pastu ok balik nyway! tu pon ibu tye2 spnjg jalan tu. Abah bli cd Jamal Abdillah, suke sgt dgr haha! excited abah drive. aya apa lgi, t'tdo and tgk2 abah benti smyang magrib and trs then,balik trs dinner ngan family kat luar for MOTHER's DAY! hehe! blanja ibu makan. bagi ibu present and a lot of kiss and gv mum smile spnjng pjlanan dari JENGKA! hee~ lps balik singgah Chedang jupe mak ayah rindu nenda berdua ku itu sgt2! hee! mandi2 smua balik S2 and tdo la kan:)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

11/5/2009

Abah tak keje sbb hbskan masa ngan kitorang tp ibu keje sbb ibu busy lately ni but malam sgt2 lapang utk ibu bsama kami! then, aya dpt text dari Shafiq , kawan skola aya. skola menengah aya . panggil dia totoq~ lama sgt tak jumpa n dia nk sgt2 jumpa . bosan la tu so nk jmpa lgpon ktrg tgh cuti ni. totoq bwak aya makan kat KR. makan muffin vanilla. kenny rogers mmg lazat. makan makanan barat. lps gian di jengka yg tada apa2 hahaha!

chupp.. aya baru tau sini ada bukak kdai baru.! mklumlah lama tak gi kan kagum jap:p so tayah pnt2 gi KL carik apa2 sgt kan. hehe!~  hum aya sebenarnya bosan sgt2 wireless umah aya rosak! aya tpksa on gne wayar so berebut la ngan abang! tension la. hum aya tgu rabu ni je utk servis ni elok! hisk! haa, aya sbnrnya tak dpt tdo! aya online ni sbb nk ngantok kan mata aya ni je ! tp still tak dpt so aya type ajela apa yg tkelua ni. 

aya sedih la sorang2 skunk ni. tp takpa, aya ada family and kawan2! blh gmbirakan aya! aya ! hum.. frust la ngan dia! damn! looser!  rommates aya plak bg nasihat yg mndtgkan aya utk bncta:) haha dorang ni mmg 2x5! si gile dua org yg aya sygggggg sgt!  aya leh single tp pls jgn bg aya harapan sbb aya bukan sapa2 yg special just can make u cnftble with me jaa! Tape2 pagi esk kuwa ngan faisal .. jep busy . nak tgk movie la. faisal is my fren cam totoq kitorang kawan skola da lamaaaaaaa sgt2! tp da besar ni rapat smula. aa! td aya IM ngan apex, nk wat reunion .. meh ler gtau korang free bile aw! haisy! hope aya free dat time! hopeful. yeay! skg ni tgu dak atin balik dari padjajaran sbb nk jmp dia sgt byk cterr nk cter!:)

haa tu jela.. nnt aya share lagik ok! nk tito!~

1 comment:

khairul akmal bin azman said...

u ske

dia da semester break