Friday, April 10, 2009

Study week(start)! yeay!

argh! cuti lagi.
ey cam mara cuti lak kan:)
haa aya balik seremban da. pagi tdi brtolak dari kampus , at 7:00 am. paklong anta smpi bus station at 7:20 am. sbb bus aya jam 7:30 am. balik 9 org!

  • aya- seremban
  • fara-subang jaya
  • mimy-tampin
  • ainto-JB
  • kak fara-kajang
  • kak fana-shah alam
  • syera-segamant
  • yati-banting
  • wan-shah alam

ddk dlm bus apa lagi ktorang pas makan jajan tros tdo dgn tak b/fast nye kan! bus stop kat temerloh sbb ain syera n mimy naik bus dari sana. da plok cium smua so hp aya lak terjatuh terpelanting msuk bawah bus! OMG! nk nges time tuh tau! nasib wan ada! wan amekkan mule2 btry hp ... body and last cover hp ni! haa klu abah tau, msti dia frust kan:) huhm .

so smpi la KL haha ! smpi pekeliling, exchanged train ke KLC. ada english men dancing dlm train comel giler. haa ! nice malaysia. then fara n aya dok tgelak gelak kan org don ktrg tah la tatau napa jd nates time tu. nates tu setan tahu:)

hum ok then smpi lah KLC. beg fara tersekat plak. mcm2 hal la arini asik ktwa je hiburkan hati yg lara ni. then kitorang tpksa redah jalan kaki ke KLC sbb ada pembinaan apa tah jalan nk gi KLC tuh! hem so panjang la masa nk menapak pd hal sama je kot.

smpi KLC bli buah ngan fara buah jambu best cmpo ngan kicap. haa ! best.. aya ngan kak fara ke seremban station sb yg lain smua naik plbuhan klang. then dlm train lps kak fara trun, aya jadi kaku n org pandang2 sbb bawak beg cam trun dari langit. hahaha! byk tau! adoi da la sakit pinggang. :) buat tatau je n borak2 n call la kan. hee nor main 3g.. so ckp la sorang2 ngan dia.

at 1:00pm smpi seremban suda, nenek tgu n plok atok takda sbb gi solat jmaat. abah amek n drop umah nenek n gi masjid ngan atok. mwahxs! lufly day, aya~

No comments: