Tuesday, April 14, 2009

PC FAIR and Hang-out with NOR :)

PC-FAIR,KLCC

Luf day to me. yesterday i went to the PC- fair at KLCC with ibu and abah. Yg lama bertukar kpd yg baru , HAPPY! thanks to my beloved mum and dad!  tapi kan sorry dear tak sempat nk bergambar sana sbb SESAK giler org!! haa nk pengsan tahu! sbb last day kan. ni pon gi sbb abah ajak.  aya pon rehat blm lagi cukup dari balik jengka tuh.  ibu pon ajak. abang tak ikut sbb baru je smpi dari Jengka cuma dia kirim barang dia aje. waa best giler seey! gempak sgt2 skunk ni.  lame da i tgu kot pc fair ni sbb dlu tak sempat gi kan sbb kat kampus. byk tak byk la bli kan tp puas hati.  I nmpk kawan myspace yg bernama PELITA. hehe thanks kat dia sbb tegor i. if x, i tak perasan. then he took a picture wth me but sedih sbb tak teringat nk bluetooth! waa hnsem giler lah dia( tak kisah sbb dia tatau lagi my blog ) hahahaha! hum baik sgt2 ibu abah pon ske pelita tahu! kiki______^^. jap je gi, sbb ibu dah penat sgt. sian kat ibu n abah :) luf them tooo much!

Antara yg I bli adalah:

  • usb woofer(good)
  • usb fan(cold)
  • usb lamp(lighting nya good)
  • pendrive ibu 16gig.
  • printer 3in1 abang
  • external h/disk ibu(abah bagi) hehe
  • usb earphone
  • usb memory card reader
  • cleaning monitor LCD.

***********************************************************************************

MY BESTFRIEND

RAJA NORASIAH

MID VALLEY

     Cuti study week ni kan wee, hari ketiga ni, i hbskan masa ngan my best friend, nor!OMG dia da kurus! damn! sgt cantik! dress dia lawa tahu! haa dua dua org pakai dress tadi. yg mmbezakan hya lah design,saiz n warna. hee best tahu harini . ya sampai dulu! tgk tuh! kite kne tgu dia tak aciii! hahha luf that sentece:p tgu nor tadi kat klc sbb nor terlewat kan:) apa citer org somban smpi dlu yay!. hee ok happy giler baby jumpa nor nih! haha lama kot da tak jmp nk msuk setaun da. if rindu je text n call aje.

    Ok. pas jumpa kat KLC kitorang gi Mid. makan lapar. makan kat LAKSA SHAKE. best giler. i order set laksa lemak singapura. ala2 cam tuh la sebutannya. nor pilih set laksa asam. best jugak! hee pas kitorang masuk di situ rmi yg masuk.:) hehe!  suda lps makan, at 2pm kitorang gi GSC wayang. tgk Confessions Of A Shopaholic. BEST aya and nor kasi 5*! best! hehe tak bosan la.  abis citer ingt nk tgk apai my ex bfren keje jam 5pm tp kitorang sejam awal. kitorang tros gi tgk ikan kat pet shop!  aya bli ikan!! hehe bli murah je. kekeke comel hadiah bg kat atok! atok ske bela ikan! kekeke________^^ tp kaler itam.  ok da nk dkt kul 5 camtuh, kitorang gi GSC balik nk jumpa my apai. setengah jam tgu tgk dia takda. aya sedih sgt2.  aya ngan nor buat muka tebal, tye supervisor GSC ada tak sekian sekian masuk keje. then supervisor tu jawab, "takda,dik. fairuz ada dua org fairuz mana satu, aya pon ckp la fairuz noordin then dia jawab oo dah 2 weeks da dia stop keje/resign aya tye atas dasar apa dia berhenti, aya terkjt sgt sbb apai tak bgtau aya pon:'( 2 MINGGU dia hilang dari aya) Nor trs ckp thanks sbb air mata aya da berlinang da. nor tarik ya gi kat sebelah sana  n kuatkan ya) . masa makan tadi, gelang putus, ada makna je rasa kan.hum tp abaikan.

      Sebenarnya, aya ngan apai dah tak mcm dulu i mean dah takda relationship da sbb apai and aya masing2 takda komitmen da:'( komitmen apai sbg lelaki aya sgt paham.  last text apai pada aya ckp sorry kat aya. tu je last text then smpi skrg dia hilang syap camtu wlpn aya da contact dia setaip masa never give up..! tp takda answer call pon tak dijawab. dia sgt2 busy dgn shoting dia smua so aya da try utk paham dia tak ggu dia tak sgka hubungan leh renggang and stop camni aje. haih. lps nor tarik ya tu, rmi tgk ya tp ya buat keraskan hati n gi minum ngan nor.  lps minum kitorang jalan2 lagi n tak lama lps tuh ibu call abah call tye aya kat mana n agak lewat mereka suruh aya balik sbb aya sakit tualng blakang  and risau mereka. hum aya sedih dlm tren nanges je . nsb baik ada earphone. dlm KTM ramainya!! nges je tak pdulik! then smpi umah da ibu amek kat stesen . ingat abah amek upenye ibu sbb abah ada meeting. hum camtuh la citernye! apa2 pon happy kuwa ngan NOR! lufiu syg! u my bestfren FOREVERR! thanksssss so MUCH!!. seriously I AM HAPPY! luf luf!-ya

No comments: