Saturday, April 11, 2009

Dear,My backbone problems ='(



K.P.J



Hmm! bangun awal sgt2 pagi tadi. lps Subuh trs bgn buat b/fast. Ibu da buat appoinment aya dgn Dr. Syukur iaitu pakar tulang di KPJ hospital , Seremban at 9:30 am. cerita selanjutnya,mari la bace.thanks so much ibu.



ok ok korang nak tau cter eh napa aya leh jdi camni..



ok masa kat dusun puncanya aya camni. kat dusun eko resort, aya ada wall climbing. so aya terjatuh terduduk dari atas smpi atas tanah. aya sakit n rasa effect hari kedua sbb bgn pagi nk gi klas aya taleh nk bgn, aya sakit sgt. ptg tu jam 6:30 pm lecturer aya care sgt pada aya dia trs htr aya ke Jengka hospital. aya disuntik and sakit tu dtg smula masa malam tu. roomate aya suruh rehat tp aya ddk saja buat math atas krusi slma 3 jam. sakit tu dtg smula. esk jalan pegi klas, aya krem. kaki tlalu sakit. urat aya di kaki tarik tulang aya di pinggang. nak nges time tuh. kwan2 ada slamtkan aya. hum btw lect suh gi medec tp aya tamau sbb ada lagi ubt jengka hospotal tu. . lecturer klas doc proc aya marah sgt sbb aya degil. dia marah sbb dia risaukan aya sbb aya student dia n aya nk final da kan.



ok tomorrow dia buatkan aya appoinment juga dgn doc medec at 8:00 am. tpi aya gi lewat at 4:00 pm sbb aa ada class n kne submit mandarin drama bfre 3:00 pm aya gi medec, sama juga rwatan . cuma tisu koyak.humm doc suruh and advise aya pegi pakar tulang . aya lega sbb nk cuti study week da kan so call ibu trs.cter A-Z. so ibu pon buat appoinment dgn Dr. Ibu risau sgt2 n rasa cam nk dtg jengka amek aya je. abah pon sama. nk ikutkan hati mmg tanak bgtau tp nnt memudaratkan pulak kan. skg doc ckp aya da taleh jalan jauh , taleh minum ais and kne slalu bergerak je. jgn kerap naik turun tangga . buat masa terdekat , paklong lah jadi driver aya ke kelas and kemana mana.



tadi dah smpi KPJ, trs jumpa doctor. amek x-ray pon da stgh jam.(aya sedih tgk pgorbanan ibu time ni) after x-ray, naik clinic doc 12A-DR.Syukor. Ibu yg bawak aya naik turun. Ibu n aya msuk bilik doc n crta a-z. doc buat conclusion yg tisu aya mmg koyak. and tulang aya problem. harus buat rawatan MIR yg bernilai RM800.00. ibu tros setuju and ibu cakap buatlah yg terbaik utk aya:'( nangis aya time tu sbb aya tak sgka aya teruk camni:'( doc ckp, sy taleh nk bg pjlsan skrg sbb MIR tak dibuat lagi.klu bgtau pon, buat risau ibu je.so apa2 hal tgu lah mir.

meh tgk mke ibu risau sgt2 dgn aya :)

so rabu ni aya buat MIR di kpj skli lagi aya datang ke sana. buat pmbyrn utk hari saja including ubt RM309.85. plus MIR nnt smua skli RM1+++. bukan apa, ibu cakap ibu abah kerja sbb nk tggung anak2 and sakit pning. skrg bru trasa sgt2 bila da jd camni baru aya tau ibu syggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg sgt2 kat anak2. so kite sbg anak2 hargai lah ibu bapa. ya!



okei lah, nnt after slsai MIR, aya bgtau result pd u all yah!:) xiexie.

No comments: