Monday, January 26, 2009

Tekam







haha ni nak cter lagi la guyz!


mgu lps gi Tekam ngan kawan2!


antaranya: aku,ainto,mira,ety, jue,atyn, eein,deqwan,wan shah and lisz!


happy giler swim ngan dorang.lama da tak swim and just pay rm5, blh mandi smpi hangus badan dlm pool tuh!


ety, ain and aku mngjr kawan2 berenang!


pdhal aku ni dah cam tak terapung pd mulanya tp aku sgt HAPPY bila aku bjaya terapung! IM NOT OBEST! hehe:) i can swim maaa!


sonok. wan shah cam aram! aku da tanak mandi bju da half kring, di gi kjar aku atas para tuh n tolak tarik aku tolak blk gi pool.tanak cam sakit jiwa n tahap fun lak kan! but aku tak marah! hahaha malah aku brbangga dpt kawan senget cam tuh:)


kami naik van vannete! haks.aku wakil mak ayam bak kata mrka sbb dok dpn and pakai tudung:) wanshah bapak ayam sbb jd driver! haha


bfre gi, aku n ainto tak gi larian u tuh, kami tdo until 10:30 am! nk grk kul 11 am kot! jue as my mother there marah aku! tkebil kebil aku hahaha! aku amek towel mandi n aku ngan ainto sama siap! weekkk jue! kah3! mlm tu ain da masak air, aku amek air dia n ainto skli lagi ngamok tp smua tuh biasa da kan.so dia ta marah malah sym kegeraman! haha. noe, sama2 phm msing2.mara tak kemana, bak kata my roomate, apa tjdi, sama2 bincang yg kcil jgn diperbesarkan:) ha, then makanan smua bli di dining uitm sbb jimat kos! da mandi, makan zhr makan! peh, tau la kan tahap lapar camne pas mndi pool. aku ni tak swim agak lama da sbnrnya.last gi yg PD tuh tu pon tak mndi pool mandi laut!:) kawan2 aku sgt2 happy tym tuh nak nak ainto: lps giann kan! ety lak tak suda suda lompat ! atyn lak, nk brnang jns ikan haruan kot:) comel.eein, kuak kupu2 tp agak grm sbb carl asek kol aje tak bebas nk mandi:) ya la lovely cpl kan! hehe.jue, no komen cam blh aje gayenye smua blh:) ada kmjuan! hahahaha.si mira, dok atad batu btapa mkn milo! yg laki smua, mandi mnjrit smua ada! haha:)
macam2 ragam ada mse tuh! hisk! aku ngan ainto sama2 paham atyn pon..tp, fun!aku serba hitam tym tuh! aku dah gi baru ckp ngan ibu! haha ta penah wat kje camni tp doa ibu dan perasaan ibu kuat! tym gi sana brapa kali da kol.cuak n trs trg:) again, ibu mrjuk dan mrjuk tu sgt mencuak kan aku! ibu tau pon dari abang aku, ciss! trlps ckp lak kan kat ibu:) abg ta dpt cover baik dah haha! tp, da minta maaf dan dimaafkan jgn ulang lagi nk gi kne ckp dlu:) ibu doakan kslmtn aku itu sebabnya:) syg ibu!
nk dkt jam 4.30 ptg, kami pon btolak pulang ke uitm n kami singgah ke pasar malam jengka utk mmbli mknn. Jue suruh wanshah sorok van sbb malu kot.dgn pnt kami tpksa bjln kaki dari U-MART n smpi lah ke pasar.kami mkn dlm pagar sbb atyn sakit smula.sian sgt2! kami mkn! makan n makan! tu la hobi aku!:)
da tu, kami nk gi karaoke tp aku pk da nk mgrib so aku ckp blk ah sbb da mgrb kan. so kawan2 pon agree.:) kawan2 aku sgt mmbhgiakn aku. hidup aku dgn kawn2.aku happy!
ha, tu la cternye di tekam!

1 comment: