Friday, January 30, 2009

Dear cuzzy and Fren!

Hang-Out !

yeay! hi u all! waa sonok sgt2 today!

crtanya bermula camni. ptg td aku ber YM n berbueno la sama atin! hehe and then aku tak sangka plak yg plan last minit menjadi:P atin open webcam and aku pon open webcam la kan.atin agak bosan sama jgk cam aku bosan gile la. borak2 n prasan la baju kami sama kaler dgn dinding rumah masing2 haha! atin merah aku biru:) funny la! atin menaip and tbuka la satu topik ttg bosan! so aku pon ckp la me too! then atin ajak gi jj! aku pon on lah kan sbb rumah tada la jauh kan . kiki_________^^. then, atin pon ckp mak dia nk bayr bil2 n settlekan apa yg pnting kbtulan tu anak nye si atin ni blh la klua kan! haha! so atin memandu krta dgn cermat lah sbb aunty tatau jalan kan k rumah atok aku tu,aunty drop atin dpn umah atok aku and aku start krta aku n drive dgn tada lesen nye ttgal kat jengka kan! haha confdent hbss aku tym tuh! so roger epul and epul dgn tak siap lagi pakai slua kotak2 dok tepi krta atin tuh! bila tah dia muncul pon aku ngan atin tak pasan.aku ngan atin agak grm la napa dia tak siap lagi! ingt dia tanak gi sbb nk tgk kawan ktrg si Alip main bola kat stadium Paroi. then dia bsiap juga akhirnya! akmi ke Jusco:).


aku, atin and epul berhajat nk gi tgk aaa wayang cter "bride war"! sbb nk sgt2 tgk tp tak dpt sbb bfre ni aku tgk cter lain kan! then aku pon ajak la kawan aku ngan cousin aku ni gi tgk movie cter tu TAPI! cter tu midnite bru ada. aku agak kecewa la:( sbb aku mmg nk tgk cter tu! haisy! then tada da cter tu, atin ckp nk wat pe pasni, dia apa2 pon on aku pon on la gtuh. then kami tada mud nk tgk cter lain mlainkan atin sbb dia smua layan aku tau dia bosan tahap api tym tu haha so sweet! then kami decided utk gi jalan2 round jusco tuh! so kami bertiga hangout la kan wlu tak tgk movie. aku ajak dorang minum2 ptg! dgn agak trkjutnya, aku baru tau Jusco da bukak fav brand aku " ELIANTO!" slama ni di seremban mmg tada elianto lantas, aku msuk dan membeli nail remover yg berharga RM10 dan Make up brush dgn hya RM5! muarah kan kawan2! kita perlulah berjimat! hehe dan elianto ni sgt2 memuaskan hati aku sbb sgt2 berkesan utk student mcm aku:) jimat duit ibu sekarang ni:P kikiki______^^


then, aku atin n epul trskn pjlnn n gi la Kenny Rogers Roasters utk minum-makan muffin sdp sgt. di KFC,McD,Pizza sgt2 ramai tau! haisy biasalah raya cina kan. oliday sakan budak2 pon tak skola:) ok so kami pon minum2 makan di sini. upzz! kbtulan KRR ni atin pye ex tmpt kerja! hehe atin seorang pkrja yg baik:) peramah! haha.


N.SEMBILAN vs SARAWAK

lps 35 minutes lepak2 so kami pon cari jalan apa nk buat . epul lak nk gi Paroi sbb nk tgk Alip.so aku ngan atin decided lg skli utk follow dorang gi sana, aku tpksa gi umah atok amek abang aku yg nk gi sama juga. krta epul da pnuh and abng n atin adalah psngers aku!kiki____^^.so hujan tym tuh korang! redah je utk sokong alip and negeri aku ni kan!mcm biasa lah! aku pon memandu ke sana dgn tada lesen di tgn! abg aku da mls drive sbb mmg tada mud nk drive n atin lak pnt drive ke pangkor.jd memm jap! haha!

so epul amek naim, godeng,angah n etc la kan yg lain naik mtr! so konvoi rmai2. aku ikut jalan Rasah .jem! then aku smpi dlu sbb epul drop org n amek dak2 lain .at 6.00pm,so sama2 turun gi stadium.agak xrmi la yg tgk tp ada lgi space utk kami wlupun hujan! yeay smpi2 je, nmpk alip! kapten N9! nmpk cikgu Dino jiran ku! hehe tp wat cam takenal:P haha

so kami bergambar la di sana kan:) jerit2 and aku ngan atin ni mmg pminat bola tym tu! agak jakun jugak jap! haha futsal je leh harap tp game kat padang ni mmg kami K.O la! tgk kat tv aje mana tak nye kan. ayah abang tak bawak aku:p epul ngan abang n dak2 lain da bpecah ddk sana sbb sng dorang nk jerit2! hihi___^^ aku ngan atin dok side lain. so agak masa yg ke 45.00 masih 0-0! take a rest n continue! kawan2 kitorang yg main tgh padang tu sgt2 hebat! mmg hebat! pemain dari Sarwak agak kasar la. dua kali fnalti diberi! hem tp stil tada goal.
then, aku mnnti saat bila mahu goal! nyanyi2 n tgk je aksi2 org cedera tgh padang tu. alip pon cedera tp skit aje. ayit pon sama! yeay then FINALLY BUDIN bjya menjaringkan GOAL utk N9! haha! sgt2 happy tym tuh wee! so da nk mgrib kami pon pulang! dgn hati yg sgt2 happy! so Negeri Sembilan 1- Sarawak - O

1 comment:

Babylicious said...

me loves ur songs... nice ;)

Love,
Arra