Thursday, April 24, 2014

MOTHER'S DAY PROMOTION 2014 AT KLANA RESORT SEREMBAN

Assalamualaikum =)

Hi you guys. Berborak lagi di alam maya yang ku rindukan haha!  Sebelum memulakan sesi blogging ni, aku ada jugak lah nak berborak dengan ibu yang semangat sangat nak makan makan tempat sedap =)
Aku tanya jugak, Ibu nak makan apa? Ibu cakap, ibu takdah rasa nak makan mewah mewah tapi ibu terasa nak makan macam macam makanan dalam satu masa. I was like dalam hati:  dah ibu aku ni jangan macam macam pening pulak nak carikan untuk ibu punya keinginan

Yelah, untuk Ibu kan.. perlulah aku merealisasikan impian Ibu sebab Ibu lah segalanya =) Without ibu, takdalah aku ekeke.  So dalam masa berfikir baik aku bawa ibu makan makan secara berdua dua-an sebabnya aku tahu  ayah aku ni boleh makan nasi lauk kampung sahaja, kalau selain tu kira lucky lah Babah nak telan western etc :p selera bapaku yang dulu bukanlah yang sekarang * Tegar :')

Korang tau lah kan, aku ni malas nak fikir sangat dan serabutkan otak sendiri lama lama aku hot-tempered ekeke lepas tu aku menangis tuje lah solution yang aku ada wkwkw.  Tanpa berfikir panjang aku nak ringkaskan bagus tak idea aku untuk bawak ibu aku celebrate mother's day dekat Klana Resort Seremban soon. Sebabnya, kalau makan biasa biasa dekat sana without promotion mesti rasa kosong dan aku perlu cari alternative lain untuk buat ibu aku terkejut dan teruja dengan kejutan dari aku yang suka plan tapi jadi lain tu nanti? haha! So that, aku dapat idea untuk buat semua sekali pada Mother's Day nanti =) Ok tak ok tak? so i don't need to think much ekeke. Hati pun girang :')



Apa kata kita sebagai anak yang kadang kadang leka dan tak perasan kita ada terbuat salah kecil dan segan untuk mohon maaf dengan si ibu, pujuk dengan cara istimewa ini.  Here! I've found this for myself and wanted to share with  you all too :')   Anda cuma bayar RM55.00nett untuk  pakej yang telah disediakan ini dengan termasuk pemberian 
" Door Gifts, Live Band, Lucky Draws dan yang penting HEALTH SCREENING dari SENAWANG SALAM HOSPITAL"
Boleh you and your mum dapatkan rawatan secara percuma on that day kan! Interested kan? Sekeliling you guys akan terpesona dan you all mesti tak malu sebabnya aku pon akan ada dekat situ dengan ibu haha. Kena bawak camera sebab ibu suka bergambar tempat cantik cantik. . hehe!

So, apa lagi? just contact Klana Resort Seremban untuk tempahan tempat di talian : 06-766 7888/06-766 3222 atau kalau rasa leceh nak tempah cuma call h/p kita 016-6616 792, nanti kita tempahkan untuk you guys :') boleh saja.

Eee happynya sebab dah tak payah fikir nak buat apa untuk ibu pada Ahad, 11th May 2014 nanti dan kalau ibu baca blog ni, i have surprise for you, see ya :') 

tata!

Friday, April 18, 2014

Jerawat sana sini, Hi and Good bye!

Amboi, kita dapat tahu ramai yang interested join this competition dan yang kita dapat tahu, masalah wajah berjerawat paling ramai join. Actually, kesan jerawat ni memang berkurangan. Customer Tea Tree di atas dah tunjukkan keserlahan produk halal ni.

So apa tunggu lagi ? =)
Join and you will win it. Who knows kan? Bukan setakat wajah bermasalah, tapi wajah normal like Che Ta pon boleh dapat skin care yang sesuai untuk produk ni.  


Untuk menjadi BINTANG anda perlu memiliki kulit Wajah yang sihat dan cantik..
Jerawat, Kulit Berminyak dan Bintik Hitam merupakan masalah Kulit muka yang biasa di alami oleh semua orang.
Namun dengan Set TEA TREE OIL dari Cosmoderm  wajah yang dulunya  mempunyai banyak masalah kini tampil sihat dan bersih.
seperti Rakan kita INA dari Penampang Sabah ini.. kini Ina juga boleh tampil persis bak BINTANG  yang bercahaya di luar sana..

Cabaran menjadi BINTANG untuk Pencarian Wajah Transformasi Tea Tree semakin di rasai!
Menangi Wang Tunai dan Pakej Tranformasi bernilai RM 11,000.00.

Kami mencari anda di luar sana  yang berani tampil untuk mengubah hidup anda, Dari seorang BIASA menjadi LUAR BIASA! untuk keterangan lanjut.
layari

Monday, April 14, 2014

Cabaran menjadi BINTANG untuk Pencarian Wajah Transformasi Tea Tree !

Cabaran menjadi BINTANG untuk Pencarian Wajah Transformasi Tea Tree semakin di rasai!

Menangi Wang Tunai dan Pakej Tranformasi bernilai RM 11,000.
Kami mencari anda di luar sana  yang berani tampil untuk mengubah hidup anda, Dari seorang BIASA menjadi LUAR BIASA!

Bersama 4 Pakar Transformasi kami akan mengubah MIMPI anda menjadi Realiti..

Tiar Zainal Jurumekap Profesional dan Selebriti

AzliaIdha GetGorgeous Perunding Imej Profesional 

Khairul dari DAK TEROPONG STUDIO

FZ SALOON - ZAITON dan FARIZAL MARLIAS

Jangan lupa juga anda berpeluang untuk menikmati MAKAN MALAM EKSKLUSIF bersama DUTA TEA TREE COSMODERM AMRI YAHYAH Pemain Bola Sepak Kebangsaan di  Hotel 5 Bintang.


Apa tunggu lagi layari www.cosmoderm.com.my untuk keterangan lanjut.

guys, GOODLUCK!